2777
2789
عنوان

پشیمونی بعد از عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 56 پست
اره بخداانقدازش بدم اومده بودیعنی پشیمون شده بودم کلی مادرم برادرم پدرم حرف زدن باهام دوباره خوب شدم ...

خداروشکر یعنی اون حس و حال دیگه سراغتون نیومده تو زندگی مشترک؟ آخه منم چندبار همه باهام حرف زدن تو نامزدی ولی خب الان مثلا دوباره حالم خوب نیست

کاش همون موقع نامزدی تصمیمتو میگرفتی  ازدواجتون سنتی بود یا دوست بودید ؟

آره این کاش ها همش تو سرمه سنتی بود ولی خب چندبار هم قبل عقد بیرون رفتیم.

فکر کنم آخرشم باید بخاطر حرف مردم و پدر و مادرم هم که شده بشینم پای زندگی که نمی دونم آخرش چی میشه😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره این کاش ها همش تو سرمه سنتی بود ولی خب چندبار هم قبل عقد بیرون رفتیم. فکر کنم آخرشم باید بخاطر ...

اره متاسفانه بخاطره حرف مردم و پدر مادر زندگیه خودمونو تباه کردیم 😔😔😔باید با یه ادم ب درد نخور ساخت

البته دختر هستم فعلا دختر هم میمونم تا ببینم چی میشه

اره بهترین کاراینه 

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜
اوایل یه کم حس دوست داشتن بود ولی بعد از عقد یهو حسم عوض شد می دونی همش احساس می کنم اگه با کس دیگه ...

عزیزم این حست بخاطر نگرانی از اینده ست، ازدواج مسلما تصمیم بزرگ و مهمیه الان چون عقد شدی و رسما همسرت شده دلشوره و اضطراب داری نذار این حست به تصمیمت غلبه کنه. از کجا معلوم که نمیتونه خوشبختت کنه؟ یا با کس دیگه ای ازدواج میکردی خوشبخت تر بودی؟ اینا همش بخاطر نگرانیته یکم به خودش و خودت فرصت بده. انشالله که خوشبخت ترین میشی🌹 

آخه همش نگران حرف مردم و بیشتر از اون نگران پدر ومادرم هستم خیلی برام زحمت کشیدن میترسم بگم به ...

نترس سکته نمی کنند 

فکر خودت باش که بعداً پشیمان خواهی شد 

و همیشه ناراحت و افسرده خواهی بود تا آخر عمرت 

و همیشه هم که پدر مادر زنده نیستند و تو می مانی و افسردگی و بی انگیزگی 

عزیزم این حست بخاطر نگرانی از اینده ست، ازدواج مسلما تصمیم بزرگ و مهمیه الان چون عقد شدی و رسما همسر ...

ترس از اینده که هست من میترسم تا اخر این حس بمونه باهانم حتی تو زندگی خودم 

نمی دونم انشاءالله همه خوشبخت بشن

نترس سکته نمی کنند  فکر خودت باش که بعداً پشیمان خواهی شد  و همیشه ناراحت و افسرده خواهی ...

با حرف مردم و فامیل چیکار کنم؟ تو فامیل ما خیلی خیلی بده اگه کسی طلاق بگیره اصلا سابقه طلاق نداشتیم. ولی صد درصد فشار زیادی به پدر و مادرم میاد. به نظرت به شوهرم بگم؟؟

یا به پدر ومادرم؟

با حرف مردم و فامیل چیکار کنم؟ تو فامیل ما خیلی خیلی بده اگه کسی طلاق بگیره اصلا سابقه طلاق نداشتیم. ...

شوهرت مگه منطقیه؟ 

حرف مردم باد هواست، تا آخر عمرت مردم حرف ( زر ) زیاد می زنند بعد از مدتی هم فراموش میشه انگار نه انگار چیزی بوده بعضی هاشون هم در چند سال آینده می میرند، انگار وجود نداشتند، ولی این تو هستی که داری زندگی می کنی این تو هستی که فکر و خیالت درگیر هست و اون چیزی که می خواستی نشده و همیشه تا آخرین روز زندگیت ناراحت و پر از خشم هستی و فراموش نخواهی کرد 

همیشه اولویت را خودت قرار بده وگرنه بیچاره و بدبختی 

هیچ وقت هم فداکاری و ازخودگذشتگی نکن که به مرور پشیمون خواهی شد از لحاظ فکری اون کاری که فقط خودت دوست داری انجام بده 

با حرف مردم و فامیل چیکار کنم؟ تو فامیل ما خیلی خیلی بده اگه کسی طلاق بگیره اصلا سابقه طلاق نداشتیم. ...

فقط یک بار بهت فرصت زندگی کردن دادند فقط یک بار جوان خواهی بود به خاطر حرف باد هوای دیگران هیچ گاه تصمیم گیری نکن، قوی باش نه ضعیف 

شوهرت مگه منطقیه؟  حرف مردم باد هواست، تا آخر عمرت مردم حرف ( زر ) زیاد می زنند بعد از مدتی هم ...

آره منطقیه ولی خب به شدت حساسه رو طلاق غیر مستقیم فهمیدم اینو خوبی هم زیاد داره ولی من احساس میکنم دوسش ندارم خیلی بهم ابراز محبت میکنه بخاطر همین عذاب وجدان دارم  باور کن اگه الان به خانواده بگم صد درصد طرف اونو میگیرن و من می دونم که باز هم منو مجاب میکنن که به خاطر آبروشون یا هر چیز دیگه بمونم. میگن با طلاق با آبروشون بازی کردم.

از طرفی من الان ۲۱ سالمه به نظرت شانس یه زندگی خوب و ازدواج خوب رو خواهم داشت؟ 

فقط یک بار بهت فرصت زندگی کردن دادند فقط یک بار جوان خواهی بود به خاطر حرف باد هوای دیگران هیچ گاه ت ...

می تونم به خانوادم بگم من قبلا هم بهتون گفتم که من نمیخوام ولی راضیم کردین.

آخه دلیلم منطقیه واسه طلاق اینکه دوسش ندارم یا قبلا عقد هم نمیخواستمش؟؟

میشه راهنماییم کنی چطور به پدرم بگم؟