2777
2789
من خودم یه بوش دارم حدود ۱۷ _۱۸ ساله اما اصلا راصی نیستم  شانسیه😅

اسی،میخاستم بت بگم بوش بخری خخخخ

ولی راست میگی شانسیه ،محصولات بوش اگه اصل باشه سالیان سال بدون اخ گفتن کار میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال ما سامسونگ مال ۲۰ سال پیشه آخ نگفته تا حالا

آل جی و پاکشوما هم خوبه

تاپیک های سم تگم کنید😁😆دوست عزیزی که ریپ میزنی و جوابت و نمیدم من زبان حیوانات رو بلد نیستم😊😉یکم از خودم بگم😌😌اسمم دیانا لطفا نگید لیمو ترش🤪😁یک عدد دختر پرحاشیه هستم🤌😑تمام شد و البته یادت نره همینطور پرنسس بابام👑👠مخالف حضور آقایون در نینی سایت😐😒لطفا آقایون داخل تاپیک های من نیان😊با افتخار دومین کاربری🍃🤲ویونا و آرسام من🫂⛓یادتون نره که یدونه خواهر بزرگ و مجرد دارین🍭💫که تا آخر عمر پایست🤪🥳تیکر تولدمه🎁🍰کادو ها یادتون نره💜💫

منکه مجردم مامانم اینا ال دارن زبون بسته چشم نزنم تاحالا خوب کاره فقط یبار تعمیر خواست اونم جزیی بود اومدن خونه انجام دادن.البته مال چند سال پیشه اصله. اگه اصلشو پیدا کنی خوبی فکر کنم دورو بر یه ۲۰،۳۰ تومن شده باشه

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ
ممنونم خشک کردنش چطوریه؟ شنیدم جدیدا یه مدل خشک کن با بخار دارن 

هنوز ننشستم دفترچه ش بخونم ولی دور موتورش تا ۱۴۰۰ داره

روی اون که میذارم لباسارو خیلی خشک میکنه به حدی که پنج دقیقه تو آفتاب می مونه خشک میشه 

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔