سلام دوستان کی بچش کلاس اول میخوام ببینم تمریناشو خودش مینویسه یا کنارش میشنیدمن الان دخترم چون تو خونه من کنارش بودم معلمش میگه تو کلاسم تا بالاسرش نرم نمینویسه نمدونم چکار کنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من الان پسرمو بردم مدرسه کلاس اوله.بیشتر بچها تیومده بودن ناظمشون گفت بچها بیمارشدن😭خب لعنتیا چرا مدرسرو بازکردین.ازینورم گیر داده بود معلمش که کچل کنن😭😭😭😭.گند زده شده تو روحیه بچم
دختر منم کلاس اوله، تو خونه اون اوایل میشستم کنارش اما الان نه دیگه، فقط برای مسئله ریاضی که براش بخونم، باز اونم خانومش میگه شما نخونین براشون بذارین خودشون بخونن، کلا توقع معلما زیاده، من ی مدت دخترم همش گریه میکرد میگفت نمیتونم بنویسم بهش میگفتم نگو نمیتونم، میتونی، ۳۰تا دانش آموز دیگه هم کلاس دارن مینویسن پس تو هم میتونی، اعتماد به نفس بچه رو پایین نیار از همین اول کار که لازم نیس همه چیز دون بشن، تازه کلاس اولن کمکم یاد میگیرن