2777
2789

چند روز دیگه دارم میرم یه شهر دیگه دانشگاه و میخوام خوابگاه بمونم

یکم استرس دارم😥هم اتاقی هامم نمیشناسم

بیاین از تجربیات و خاطراتتون بگید لطفا💜

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من 

چطور بود؟

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     
من  خب اولاش ی کم سخته  ولی بعدش اوکی میشین

امیداورم عزیزم

من سه سال خوابگاه دانشگاه گیلان  بودم 

کدوم شهری و دانشگاهت کجاست؟

ببین من بچه ننه بودم خوابگاه اوایل برام کابوس بود یک هفته اول هرروز گریه میکردم ولی بعدش انقدر برام لذت بخش بود که کمتر خونه میرفتم 😂 بهترییییین دوران زندگیم همون چهار سال بود یادش بخیر 

منم میخوام برم خوابگاه تاحالا نرفتم از وقتی کرونا اومده وارد دانشگاه شدم

فکر کنم شرایطمون یکسانه

دانشگاهتون چقدر با شهرتون فاصله داره؟

دوران خوبی میتونه باشه به شرطی که تعادل رو رعایت کنی

یعنی نه زیاد سخت بگیر به بقیه که ازت فراری بشن نه زیاد آسون بگیر که پر رو بشن و سو استفاده کنن

برای درس خوندنت هم از همون اول یه جایی تو سالن مطالعه پیدا کن چون تو اتاق به سختی میشه درس خوند اتاق رو بذار جای خوش گذرونی بگو بخند و آشپزی و تمیزکاری باشه

دست و دلباز باش اما حد و حدودت مشخص باشه کسی بی اجازه نره سراغ وسایلت

در حد خودت هم تمیز باش کارای بقیه رو به عهده نگیر که عادتشون میشه

اگه به رمان علاقمندی تاپیکی که داستان سرنوشت دوستم رو نوشتم بخون و برام نظر بذار مرسی: داستان سرنوشت تلخ و رابطه عجیب دوست من