2777
2789
تو دنیا شبیه اش نیست لوکس ترین شهر دنیاست تماما اختصاصی کار شده حتی وسایل نقلیه عمومی اش هم اختصاصی ...

دقیقا   وقتی رونالدو برای تولد خانمش میره دبی جشن میگیره معلومه چقدر خفنه. البته برای زندگیشو نمیدونم ولی برای تفریح عالیه   

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
باید پولدار باشی البته خیلی پولدار  بری دبی وگرنه باید سختی بکشی اونم زیاد.. کویت برای کار خوبه

کویت به درد زندگی برای مهاجرا نمیخوره   همشون مینالن 

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا   وقتی رونالدو برای تولد خانمش میره دبی جشن میگیره معلومه چقدر خفنه. البته برای زندگ ...

زندگیش هم عالیه تمام خیابون ها مکان های عمومی طوری طراحی شدن به وسیله اب قطره چکونی و کولر هوای بهاری داشته باشن یعنی گرماش هم آزار دهنده نیست هر کسی میره دبی بهت زده می‌شه فکر کن اگه یک شب تو یکی از برج های دبی اقامت داشته باشی آیفون تمام طلای روز رو بهت هدیه میدن 

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚
خرررر کشششه من سه هفته پیش بودم کولر میزدم 

ایران خشک و کم آبه ولی اکثر مناطقش سرد وخشکه.اما امارات گرم و خشک هستش برای ایرانی ها سخته دووم آوردن

یه صلوات میفرستی برا حاجتم 🙂                                  اگه باهام مخالفی مؤدبانه بگو 🙃                                         بسی صلح طلبم 🤭.                                                بنده معمولی خدام 😶                                                                                      
کویت به درد زندگی برای مهاجرا نمیخوره   همشون مینالن

فقط خوب پول میدن 

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚
ایران خشک و کم آبه ولی اکثر مناطقش سرد وخشکه.اما امارات گرم و خشک هستش برای ایرانی ها سخته دووم آورد ...

من ۲۳ساله اونجا بودم دیگه عادت کردم 

ولی آب و هوای ایرانو بیشتر دوست دارم

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       
ایران خشک و کم آبه ولی اکثر مناطقش سرد وخشکه.اما امارات گرم و خشک هستش برای ایرانی ها سخته دووم آورد ...

برای ما جنوبیا  دبی بهشته

زندگیش هم عالیه تمام خیابون ها مکان های عمومی طوری طراحی شدن به وسیله اب قطره چکونی و کولر هوای بهار ...

ایفون تمام طلایی روزو کی گفته 

چرا اینقدر اغراق آمیز کردن😂

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       
ایفون تمام طلایی روزو کی گفته  چرا اینقدر اغراق آمیز کردن😂

عزیزم برو ببین تو تمام تبلیغاتشون هست یک شب اقامت معادل یک میلیون دلار در برابر یک آیفون تمام طلا چه ارزشی داره 

یه سرچ بزن دبی با کل دنیا متفاوت هست کلاسش از همه جا بالاتره میلیونر های دنیا برای تعطیلات میرن دبی ...

میخوام بدونم تا چه حد زبان بلد باشیم کافیه

عزیزم برو ببین تو تمام تبلیغاتشون هست یک شب اقامت معادل یک میلیون دلار در برابر یک آیفون تمام طلا چه ...

اینا رو به آدم معروفاا میدن یکی مثل ژاوی و رونالدو 

که براشون تبلیغ بشه 

هر چند هزینه آیفون داخل ایران کذایی است و اونجا یه هزینه نرماله نسبت به پول اونجا 

ولی معمولا یه تیم های فوتبال یا افراد معروف و خلاصه کسایی که براشون تبلیغ باشه میدن 

انگلیسی عزیزم

خوب باید بلد بشی از لحاظ گرامری نوشتن هیچچچ بلد نباشی هم مهم نی 

رو اسپکینگ یا صحبت که یه دوره سه ماه بری قول میشی 

اینا رو به آدم معروفاا میدن یکی مثل ژاوی و رونالدو  که براشون تبلیغ بشه  هر چند هزینه آی ...

نه عزیزم به امثال رونالدو و افراد مهم بابت تبلیغ مبالغ هنگفت میدن قرار داد میبندن البته دقت داشته باش تو جیب آدم عادی آنقدری پول نیست که حتی بخواد شبی 400 هزار دلار هزینه کنه برای یک شب یک میلیون دلار بماند من هتل های عادی رو نگفتم گرچه قيمت اون هتل ها هم گرونه 

همسایمون خواهر شوهرش دبی زندگی میکنه  دوستمم بعد ازدواجش رفت دبی  ولی بری اونجا باید کام ...

از لحاظ بهتر بودن که افغانستانم از ایران بهتره دبی که جای خود داره . میخواستم تجریه کسی که خودش اونجاست بدونم . زبان مثلا تا چه حد و....