2777
2789

من

تو خاب😑

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خوب نیس برگرد 

اقاااااا هستم آقا هستم آقا هستم خانما من آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم لطفا از دادن استیکر خود داری کنید منظورم ژیگولیاش 😘نمونش  از دادن عکس هم من معاف کنید رحم کنید ب خودتون راضی نیستم وسط آشپزی  انگشت پلو بزاربد جلو اعضای خانواده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ولی ایرانم الان 

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       

خیلی گرمه 

یه صلوات میفرستی برا حاجتم 🙂                                  اگه باهام مخالفی مؤدبانه بگو 🙃                                         بسی صلح طلبم 🤭.                                                بنده معمولی خدام 😶                                                                                      

یه سرچ بزن دبی با کل دنیا متفاوت هست کلاسش از همه جا بالاتره میلیونر های دنیا برای تعطیلات میرن دبی بزرگترین سرمابه گذاری ها رو داره بسیار لوکس و گرون هست اقامت تو برج ها و هتل هاش برای خیلی از پولدارها هم آرزو هست شبی 400هراز دلار تا 1.500.000دلار 

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚

منظورت زبان عربیه یا انگلیسی 

هر کدومش در حد صحبت روزانه بلد باشی اره خوبه 

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       
یه سرچ بزن دبی با کل دنیا متفاوت هست کلاسش از همه جا بالاتره میلیونر های دنیا برای تعطیلات میرن دبی ...

بهش میگن امریکای دوم   واقعا بی نظیره   

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
خیلی گرمه 

خرررر کشششه من سه هفته پیش بودم کولر میزدم 

همسایمون خواهر شوهرش دبی زندگی میکنه 

دوستمم بعد ازدواجش رفت دبی 

ولی بری اونجا باید کامل زبون عربیو یاد بگیری 

الان شروع کنی تا سه ماه میتونی یاد بگیری بقیشم با حرف زدن زبونت روون میشه 

شنیدم زندگی تو دبی خیلی بهتر از ایرانه هم شهراشون بهتره هم کار اونجا زیادتره

هیچ وقت هیچکی بدبختیو حس نمیکنه بدبختی یعنی اینکه اینقد دلتونو بشکنن نتونین به هیچکی بگین اگه هم بگین میگن همش توهمه چراااا مردم فکر میکنن اونی که مدرکش بالاست یا اونی که پولش زیاده یا اونی که طرفدار داره جایز الخطاس و مثل آب دریا پاکو زلاله و بدجنسی همه از آدم ساده هاست آخه ما آدمای ساده فقط باید بدبختی تو سرو رومون گیر کنه 😭😭😭این اصلا عدالت زندگی نیست چرا فقط ما دخترا باید تو زندگی زجر بکشیم نتونیم حرفمونو بزبون بیاریم باید دهنمون همش بسته باشه حرف بزنیم میگن رنده ساکت بشیم دلمون باد میکنه  آخ دنیاااا خواستم زندگی کنم هااااا این شد بدبختی روزگارم باید فقط دوندگی کنم آخرش وقتی چیزی بگم بهم بگن توهمه  چرااا پسرا اینقد بی رحمن  از کل زندگی فقط سوز اشکش نسیبمون شد مهم نیست دنیا به کامتون خدایا هر چی گفتیم به امید تو هیچ امیدی نرسید  تاریکی شب اونقدرا هم ترسناک نیست ترسناک زندگیه شوم منه که باختم تو همه چی 
بهش میگن امریکای دوم   واقعا بی نظیره  

تو دنیا شبیه اش نیست لوکس ترین شهر دنیاست تماما اختصاصی کار شده حتی وسایل نقلیه عمومی اش هم اختصاصی طراحی شدن 

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚

تمام سر آشپزها یا ایتالیایی هستن یا فرانسوی 

همسایمون خواهر شوهرش دبی زندگی میکنه  دوستمم بعد ازدواجش رفت دبی  ولی بری اونجا باید کام ...

باید پولدار باشی البته خیلی پولدار  بری دبی وگرنه باید سختی بکشی اونم زیاد.. کویت برای کار خوبه