2777
2789
عنوان

چرا راهنمایی نمیکنین😐😐

72 بازدید | 15 پست

یه کمک خواستم ازتون هیشکی راهنمایی نکرد الان من چیکار کنممممم

تایپک قبلیم

یک‌عدد‌کنکوریه‌‌سردرگم🥲🤪در تلاش‌برای‌قبولی‌توی‌....(والا در‌تلاشم‌فقط‌گیج‌شدم)و‌رتبه‌عالی‌هستم🥰🍼خوشحال‌میشم‌‌برای‌قبولیم‌دعا‌کنین🍊🧡
حالا یکیم ازدواجیه تعجب کردین

🤣🤣نه فقط من از ازدواج فراریم‌ برعکس اون

یک‌عدد‌کنکوریه‌‌سردرگم🥲🤪در تلاش‌برای‌قبولی‌توی‌....(والا در‌تلاشم‌فقط‌گیج‌شدم)و‌رتبه‌عالی‌هستم🥰🍼خوشحال‌میشم‌‌برای‌قبولیم‌دعا‌کنین🍊🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو بهش بگو من به ازدواج فک نمیکنم تامام

پسرخوبی باشه شاید فک کنم خب

عجله ای نیست که 

خو اون عجله داره ضد حال بزنی شاید بره پشت سرشو هم نگا نکنه ها

چیکار کنم خب اخه‌

یکی میگه زوده با خانوادش اشنا شی یکی میگه هنوز همو نشناختین‌ 

منم موندم این وسط 

چیکار کنم خب اخه‌یکی میگه زوده با خانوادش اشنا شی یکی میگه هنوز همو نشناختین‌ منم موندم این وسط

هیچ اشکالی نداره با خانواده اش اشنا شی بعد یه ترتیبی بده خانواده تو هم با خانواده اش اشنا بشن دیگه بعد میاد خواستگاری خواستی جواب میدی نخواستی رد میدی تامام

البته این برا وقتیه که واقعا قصدت ازدواجه اگه ن که علاف نکن بنده خدا رو

هیچ اشکالی نداره با خانواده اش اشنا شی بعد یه ترتیبی بده خانواده تو هم با خانواده اش اشنا بشن دیگه ب ...

آخه میگم هچ دو هفته هم نیست داریم حرف میزنیم یکم واسه اون دودلم‌

خو اشکال نداره که با اطلاع خانواده ها اشنا بشین بهترم هست

نمیدونم 

یکم دیگه زنگ میزنه ببینم چی میشه

نگا اون دنبال ازدواجه ببین دلته شوهرت باشه یا نه با خودت رو راست باش بعد تصمیم بگیر

ظاهری خوبه اجتماعی خوبه اخلاقشم‌ جالبه‌

من قبلا با یکی بودم قصد ازدواجم‌ داشتم باهاش ولی اون ازدواجی نبود کات کردیم از اون موقعه از ازدواج کردن متنفر شدم 

هی میگم حیفه الان انقد زود ازدواج کنم و اینا 

ظاهری خوبه اجتماعی خوبه اخلاقشم‌ جالبه‌من قبلا با یکی بودم قصد ازدواجم‌ داشتم باهاش ولی اون ازدواجی ...

خودت میگی یه نفر تو رو از ازدواج متنفر کرده ولی تو با اون اینکارو نکن اگه نمیخای همین الان بگو نه

خودت میگی یه نفر تو رو از ازدواج متنفر کرده ولی تو با اون اینکارو نکن اگه نمیخای همین الان بگو نه

بلاخره که ازدواج میکنم

ولی احساس میکنم زوده برام ازدواج کلا ۱۹ سالمه‌

اگه خواستگاری کنه به احتمال زیاد روش فک کنم و جواب بدم دیگه،اون فقط واسه شام با خانواده دعوتم کرد و من رد کردم