2777
2789
عنوان

آی شیرازیای خوشگل توروخدا بگید کیا بینیشون عمل کردن راضی هستن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسال پیش کارای دستغیبو دیدم آره خداییش خوب بود. بازم ممنون از راهنماییت مهربونم. اسم کوچیکشو دقیق ...

خواهش میکنم گلم

سید حسین دستغیب

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 

بین دکترایی که خودت گفتی قطعا برو پیش پوستچی 

دور گزینه اون یکیتم خط بکش 😅 

دستغیب قبل عمل ازت یه رضایت سفت و سخت میگیره که بنا به هیچ دلیلی بعدا ازش شکایت نشه 

ربیعی هم چی بگم والا من که کار خوب ندیدم ازش 

در نهایت ببین خودت چه سبک کاری میپسندی طبیعی یا از این به اصطلاح فانتزی و عروسکی و اینت

کام همگان باد روا کام شما نه...ایام همه خرم و ایام شما نه...
بین دکترایی که خودت گفتی قطعا برو پیش پوستچی  دور گزینه اون یکیتم خط بکش 😅  دستغیب قبل ...

شما پیش پوستچی عمل کردی عزیزجان؟

شادی روح داداش عزیزم صلوات😔
بین دکترایی که خودت گفتی قطعا برو پیش پوستچی  دور گزینه اون یکیتم خط بکش 😅  دستغیب قبل ...

والا حقیقتش من خیلی پرسوجو کردم تا بالاخره پوستچی و حاتمی پور انتخاب کردم اما بین این دوتا موندم😊 البته دوستمون پیشنهاد دستغیب دادن... کارای پوستچی و حاتمی پور ازنزدیک دیدم پسندیدم!

شما پیش پوستچی عمل کردی عزیزجان؟

نه من پیش یکی دیگه عمل گردم خیلیم راضیم ولی بینیم گوشتی بوددیگه بین گزینه های مطرح شده خواستم بگم بهت

نه من پیش یکی دیگه عمل گردم خیلیم راضیم ولی بینیم گوشتی بوددیگه بین گزینه های مطرح شده خواستم بگم به ...

کسی دید پیش پوستچس عمل کرده باشه؟ من بینیم استخونیه صورتمم کشیده هست بخاطر همین خیلی حساسم ک خیلی کوچیکو کوتاه نشه ک به صورتم نیاد

ماشاالله چه اطلاعاتتونم کامل هست درمورد دکترا😁🌹

کسی دید پیش پوستچس عمل کرده باشه؟ من بینیم استخونیه صورتمم کشیده هست بخاطر همین خیلی حساسم ک خیلی کو ...

اره عزیزم 

نمونه کار تقریبا همه جراحای بینی شیرازو دیدمپوستچی واقعا کارش تمیز هست 

البته سختم میگیره هر مریضی قبول نمیکنه و این حرفاقشنگ همه خواسته هاتم بگو بهش اگه قابل اجرا باشه برات لحاظ میکنه