2777
2789

خوشگل خانمها کیا بینیشون استخونی بوده عمل کردن و راضی هستن؟ بخدا دیگه خسته شدم ازبس دنبال دکتر خوب گشتم... هرکس یه چیزی میگه. الان بین دکتر حاتمی پور و پوستچی موندم کدومش بهتره!

شادی روح داداش عزیزم صلوات😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پیش دستغیب عمل کردم و خیلی راضیم

بینیتون استخونی بود گلم؟ آخه من صورتم کشیده هست نمیخوام خیلی کوچیکو کوتاه بشه میترسم پیش هردکتری برم

بینیتون استخونی بود گلم؟ آخه من صورتم کشیده هست نمیخوام خیلی کوچیکو کوتاه بشه میترسم پیش هردکتری برم

من صورتم تقریبا کشیده هست

بینیم استخونی بود و البته چون خودش ایراد فاحشی نداشت همه میگفتن عمل نکن خراب میشه ولی دکتر دستغیب واقعا پنجه طلاس انقدر با تناسب صورتت عمل میکنه اصلا خراب نمیکنه

من و ۳ نفر دیگه که تو اون روز عمل کرد عالی شدیم سه تامون

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
من صورتم تقریبا کشیده هست بینیم استخونی بود و البته چون خودش ایراد فاحشی نداشت همه میگفتن عمل نکن خ ...

عزیزم امکانش هست درخواست دوستیمو قبول کنی توشخصی برام عکس قبلو بعد بینیتونو بفرستید؟

عزیزم امکانش هست درخواست دوستیمو قبول کنی توشخصی برام عکس قبلو بعد بینیتونو بفرستید؟

عزیزم عکس قبلمو ندارم تو گوشی رو لب تابه بهش دسترسی ندارم

بینیم فقط یکم افتادگی نوکش داشت و یه پل خیلی خیلی کوچیک بالاش 

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
عزیزم عکس قبلمو ندارم تو گوشی رو لب تابه بهش دسترسی ندارم بینیم فقط یکم افتادگی نوکش داشت و یه پل خ ...

نمیشه فقط عکس بینیتو برام بفرستی؟ من توشخصی براتون عکس بینیمو میفرستم 

عزیزم عکس قبلمو ندارم تو گوشی رو لب تابه بهش دسترسی ندارم بینیم فقط یکم افتادگی نوکش داشت و یه پل خ ...

عزیزم ممنون از راهنماییتون حالا اگه دوس داشتید درخواست دوستیمو قبول کنید🙏