2777
2789

آهاا اینم یادم افتاد که متعلق به دوستمه

انکار دوستم که  اسمش مثلا A باشه با یکی دیگ از دوستام که اونم B میرن کافه پیش یکی از دوستای A

این دوست B ماهم یه دوس پسر فوق زشت داشتو فقط جمع خودمون خبر داشتیم از وجودش و دیگه چیزیم نمیشد بگیم

خلاصه اون دختره گوشی این B رو میگیره واسه دیدن ی عکس و دستش میخوره و عکس دوس پسره بالا میاد که گویا از رو درخت هم بوده عکسش

این بنده خدا هم از همجا بیخبر شروع میکنه به مسخره که واییی این میمون کیه رفته رو درخت واه واه چقد زشته و این حرفا😂😂

اون شخص A میگف ینی B کارد میزدی خونش در نمیومد از بسسس داش حرص میخورد😑😂

یه بار داداشم میخواس اسباب کشی کنه ما هم رفتیم کمکش 😌😌منو خواهرم و دختر عمه م داداشم و نامزدم باوانت میخواستیم بریم کف وانتو موکت انداخته بودیم تا وسایلاش کثیف نشه 😁😁داداشمو و نامزدم جلو نشستن منو ابجی و دختر عمه م عقب وانت 😅😅وقتی رسیدیم  دنبال کفشام گشتم  اینوروبگرد اونورو بگرد نیس  نگو وقتی خواستم سوار بشم دیدم کف ماشین فرشه کفشامو در اوردم🤣🤣
قیافه نامزدمو هیچ وقت یادم نمیره🤦🤦🤦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالب بود نمیدونستم  مرسی که گفتید 👌✋

اره عزیزم 

من هم آزمایش خون دادم و هم ادرار زمان ما اینطور بود 

بعدش دیدن که وقتی هم عروس هم داماد آزمایش خون میدن، اگر جواب آزمایش خون دختر نشون بده تالاسمی مینور داره و پسر سالم باشه، خب از لحاظ پزشکی ازدواجشون مشکلی نداره، ولی خانواده آقا داماد برچسب مریض بودن و نقص داشتن به دختر میزنن، برا همین از چند سال بعد از ما دیگه از دختر فقط آزمایش ادرار میگیرن، اگر جواب آزمایش خون پسر نشون بده تالاسمی مینور داره، اونوقت از دختر آزمایش خون میگیرن که درصورت تالاسمی نداشتن میتونن با هم ازدواج کنند. آخه متاسفانه تو کشور ما بعضی ها سطح فرهنگی شون پایینه و راحت به دختر برچسب بیماری و نقص میزنن ولی وقتی همون مشکل رو پسر خودشون داشته باشه به روی خودشون نمیارن 

من دوتا خواهرم و جاریم همسرشون مینور بود برای همین از عروس هم آزمایش خون گرفتن الحمدلله تالاسمی نداشتند و تونستن ازدواج کنند

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
اره عزیزم  من هم آزمایش خون دادم و هم ادرار زمان ما اینطور بود  بعدش دیدن که وقتی هم عرو ...

مرسی اطلاعات دادید درباره این موضوع 

من فکر میکردم از اول فقط از پسر می‌گرفتن 

جالب بود ✋👌