2777
2789
عنوان

یه خواب وحشتناک دیدم

84 بازدید | 13 پست

دیقا یادم میاد سحر باشه یا 7 صبح خواب دیدم یه موجودی شبیه والاک یا جن نمیدونم یا شیطانی چیزی تو خواب دیدم اومد روم و من تو جام بودم و میومد نزدیکتر و من هی تو خواب میترسیدم که بلاخره از وحشت از خواب پریدم واقعا ترسیده بودم انگار تو خواب رو تخت گیر بودم و یه موجود سیاه با یه پارچه مشکی نزدیکم میشد و انگار صدای های خفیفی هم میشنیدم و واقعا خواب بدی بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم از والاک بد میترسم راهبه خیلی وحشتناکیه ووویییی

دیقا خیلی شبیه اون موجود بود انگار تو خواب بودم تو جایی یهو چشامو وقتی بستم دیدم رو تختم و یه موجود اجنه شبیه والاک روم بود و من نمیتونستم فرار کنم ک بلاخره پریدم

مثل یه فیلم من نفسم داشت بند میومد از ترس و چشماش قرمزی میزد و شبیه والاک یه پادچه مشکی روش بود  و یه صداهایی حس میکردم ک ترسم چن برابر میشد و هی نزدیکتر و نزدیکتر میشد وااای خدااا 

مثل یه فیلم من نفسم داشت بند میومد از ترس و چشماش قرمزی میزد و شبیه والاک یه پادچه مشکی روش بود  ...

تو زندگیت مشکلی نداری؟ ازدواج کردی؟ شاید طلسمت کردن اولین بارت بود از این خواب ها دیدی؟

مسئله ازدواج اینا اصن ندارم گلم 

خب امکان داره طلسم باشی مشکل مالی ندارین؟

عزیزم حتما حتما ۴۵ روز سوره بقره بخون یا بزار صوتش تو خونه پخش بشه جن از اسم حضرت علی وحشت داره قبل خواب یا علی چند بار بگو توی خواب اگه تونستی یا علی بگو ولت میکنه بهش متوسل شو و ازش کمک بخواه آیه ۳۳ سوره الرحمن رو ۷۰ بار تو یه کاسه آب بخون و فوت کن بهش و ۴ گوشه خونه بریز قبل خواب ۴ قل و آیت الکرسی رو بخون در ضمن سعی کن به کسی اعتماد نکنی و هرچیزی از دستشون نخوری