2777
2789
عنوان

پدرشوهرم اذیت میکنه بیاین بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 36 پست
بگو به کسی ربطی نداره تعجب میکنم،😳😳😳😳😳😳😳🙄😒

بخدا منم دیگ ادمی مث بابای این ندیدم

هر چه مغرورتر باشی... 🤍🤍🤍تشنه ترند برای با تو بودن...❤❤❤وهرچه دست نیافتنی باشی...🤍🤍🤍بیشتر ب دنبالت می ایند...❤❤❤امان از روزی که غرور نداشته باشی...🤍🤍🤍وبی ریا ب انها کمک کنی...❤❤❤انوقت هیچوقت تورا نمیبینند...🤍🤍❤ساده از کنارت عبور میکنن..❤❤❤🤍🤍🤍👌👌👌👌
ب بابات اینا بگو هر روز بیان خونت

اخ دوره راهمون نمیشه ک😔

هر چه مغرورتر باشی... 🤍🤍🤍تشنه ترند برای با تو بودن...❤❤❤وهرچه دست نیافتنی باشی...🤍🤍🤍بیشتر ب دنبالت می ایند...❤❤❤امان از روزی که غرور نداشته باشی...🤍🤍🤍وبی ریا ب انها کمک کنی...❤❤❤انوقت هیچوقت تورا نمیبینند...🤍🤍❤ساده از کنارت عبور میکنن..❤❤❤🤍🤍🤍👌👌👌👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن خونتونو جدا کنی. زندگی با خانواده شوهر همینه دیگه دخالت و پرتوقعیو....

بخدا خستم کردن دیگ صد میلیون کمک کرده پدرمونو دراورد

تو زندگی خودتو بکن بزار هوار بکشه بی خیالش

منم دیشب بش گفتم تو کاری ب بابات نداشته باش اخلاقشه میگ بم گف اگ بری فردا همه وسایلای خونتو میریزم بیرون تو کوچه🙄🙄😒😒

من بودم کار خودمو میکردم. پدر شوهر منم زیاد دخالت می‌کنه. ولی من محل نمی‌دم.

ب منم بود ب سمت چ...پمم نبود فقط چون میدونم همسرم چقد تو فشاره اومدم😒😔

وقتی تاپیک تو خوندم. انگار خودم نوشته بودمش. منم چند سال پیش تو موقعیت شما بودم. الان خدا رو شکر مستقل شدیم. شما هم انشالله به زودی زود مستقل میشید. فقط یه چی بگم که مطمئن باش که مادرشوهرت پدرشوهرت رو پر میکنه برعلیه شما...... 

وقتی تاپیک تث خوندم. انگار خودم نوشته بودمش. منم چند سال پیش تو موقعیت شما بودم. الان خدا رو شکر مست ...

اره دیگ اون ک جای خودشو داره ی ذره هم ادمیت نداره بقران...فقط خدا کمک کنه همسرم زودی بدهیاشو صاف کنه یجوری میریم ها ک رد پامونم نمونه اطرافشون همسرمم دیگ خستس از دسشون از منت هایی ک میزارن

وقتی تاپیک تو خوندم. انگار خودم نوشته بودمش. منم چند سال پیش تو موقعیت شما بودم. الان خدا رو شکر مست ...

تورم مجبور میکردن بمونی پیششون؟؟

[QUOTE=232502039]اره دیگ اون ک جای خودشو داره ی ذره هم ادمیت نداره بقران...فقط خدا کمک کنه همسرم زودی بدهیاشو صاف کنه ...[/Q 

تحمل کن و باشوهرت بدرفتاری نکن. انشالله این روزها تموم میشه. من وقتی که جدا شدیم احساس میکردم که از زندان اوین آزاد شدم

عزیزم تحمل کن بی محلی کن آن شاللع بتونید یه خونه آب اجاره کنید راحت شین

ایشالله کی میشه من از دس اینا خلاص شم بدبختی هم اینه ک همسرم تک پسره و تا اخرعمرمون بیخ گوشمونن😏😏

چقد فضوله

من بودم مبرفتم. پول داده ک داده. ب شوهرت بگو پس بدع منت نداشنه باشین، اختیار زندگیتونم گرفته

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
ایشالله کی میشه من از دس اینا خلاص شم بدبختی هم اینه ک همسرم تک پسره و تا اخرعمرمون بیخ گوشمونن😏😏

خدا بهت پس رحم کنه پس تا میتونی بی محلی کن یعنی زیاد ب حرفا و کارهاشون توجه نکن گلم آن شاللع خدا بهت آرامش بده 

خدایا شکرت راضی ام ب رضای تو