من همسرم ماشین باری داره تو یه حیاطیم با پدرشوهرم اینا الان ۴۰ روزی میشه ک همسرم میره بار ومن میمونم خونه خودم دیشب گفتم ب همسرم ک اسن دفعه میری بار منو ببر خونه بابام بمونم از بس تنها موندیم دلمون گرف دیشب رسوندم خونه بابام بعد برگشتنش باباش دادو هوار راه انداخته ک چرا زنتو بردی اها نگفتم ک پدرشوهرمم ماشین باری داره وگفته منم فردا میرم بار توام میری پس زن و دختر من چجوری تنها بمونن خونه چرا زنتو بردی خونه باباش اونم باید بمونه اینجا😒😒😒درضمن حین خریدن ماشین بار ب همسرم صدمیلیون کمک کرده ک عر دیقه میکوبه ب سرش ومنت میزاره ک واست کمک کردمو فلان...الانم ک همسرم واموووبدهی دارع نمیتونیم ی جا رهن کنیم الان شماها بم بگین من با اینا چ کنم والا دخترمن ۴سالشه وقتی شب هاموقع خاب میریم خونشون شلوغ میکنه خاهر شوهرم ی چی میگه یا نیشگونش میگیره یا مادرشوهرم کلا اخلاقشون یجوره بخدا من هم سعیمو میکنم ک دعوا نشه ولی خب منم دوسدارم برم خونه بابام همسرمم کمیاد ننیشه برم خونه بابام اینا پس همسرمو کی ببینم؟؟ وقتیم میره بار پدرشم با ماشین خودش میره و میگه زن توهم باید نره خونه باباش ....راهنماییم میکنینن آجیاااا...دیشب رفتم خونه بابام اینا اصن ۲۴ساعتم نشد ک ساعت ۲برگشتم الانم همسرمو راهی کردم رف بار بزنه😔😔😔😔بخدا دلم خعلی گرفته😭😭🥺🥺
هر چه مغرورتر باشی... 🤍🤍🤍تشنه ترند برای با تو بودن...❤❤❤وهرچه دست نیافتنی باشی...🤍🤍🤍بیشتر ب دنبالت می ایند...❤❤❤امان از روزی که غرور نداشته باشی...🤍🤍🤍وبی ریا ب انها کمک کنی...❤❤❤انوقت هیچوقت تورا نمیبینند...🤍🤍❤ساده از کنارت عبور میکنن..❤❤❤🤍🤍🤍👌👌👌👌
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بی محلشون کن زندگی خودتونو بکنین اونم بیاد هر روز هوار بکشه مگه شما مسوول تنهایی زن اونی
منن همیتو میگم دیگ خب ۳۰ساله کار میکنل دیگ بسه شه بشینه پیش زنو بچش دیگ ربطش ب من چ اخه
هر چه مغرورتر باشی... 🤍🤍🤍تشنه ترند برای با تو بودن...❤❤❤وهرچه دست نیافتنی باشی...🤍🤍🤍بیشتر ب دنبالت می ایند...❤❤❤امان از روزی که غرور نداشته باشی...🤍🤍🤍وبی ریا ب انها کمک کنی...❤❤❤انوقت هیچوقت تورا نمیبینند...🤍🤍❤ساده از کنارت عبور میکنن..❤❤❤🤍🤍🤍👌👌👌👌
میگم ولی همسرمم میگه فقط یه سال صبر کن ازشون جدا میشم خستم کردن
فعلا یه چند سالی تحمل کن رفتارت رو با همسرت خیلی خیلی خوب کن که حرف گوش کن بشه اگه بچت ...
میگ فقط یه سال تحمل کن