2777
2789
عنوان

رنگ مو

100 بازدید | 10 پست

سلام خوشگلا..می‌خوام موهامو رنگ کنم توخونه..رنگ شنی روشن ودودی روشن وپیازی دارم بنظرتون ازهررنگ ی مقدار قاطی کنم خوب میشه؟کسی از رنگ سردرمیاره؟؟

تعداد رای : 2
نظرسنجی
۱
1
50%
۲
1
50%
مرا هزار امیداست،وهر هزار تویی مهربان پروردگارم🌼

بستگی داره چقدر بخوای روشن یا تیره بشه

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روشن دوست دارم..البته سه تارنگ شمارشون بالاست روشنه

از رنگ دودی ۲ سوم بریز از بقیه نصفه بریز

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹
ممنون عزیزم پس من برم دست به کاربشم خدابه خیر بگذرونه 😂😂

من قبل عید واسه مامانم گذاشتم خوب بود 

راستی موهات بیرنگه؟

من قبل عید واسه مامانم گذاشتم خوب بود  راستی موهات بیرنگه؟

پایین موهام کامل دکلره داره قبل عید رنگ کرده بودم موهام شستم فقط دکلرش مونده ریشه موهامم مشکیاش دراومده ..پایین موهام قهوه ای خیلی روشنه به زرد میزنه

مرا هزار امیداست،وهر هزار تویی مهربان پروردگارم🌼
پایین موهام کامل دکلره داره قبل عید رنگ کرده بودم موهام شستم فقط دکلرش مونده ریشه موهامم مشکیاش دراو ...

بنظرم یه دکلره بزن ک یه دست در بیاد رنگت