2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهش ميكنم بله درخدمتتونم

ممنون از پاسخگویی شما.

من مجردم ۳۷ سالمه. بیماری آندومتریوز دارم ، و مدت زیادیه بصورت مداوم قرص وروژست مصرف میکنم. چون کیستهای تخمدانها خیلی بزرگ هستن و دکتر گفته عادت ماهانه شدن اصلا به صلاحت نیست.

مدتیه سینه ی سمت چپ ام خیلی درد میکنه. خیلی زیاد، گاهی سوزش همراه داره. ولی تغییر سایز نداشته، پوستش تغییر نکرده و خلاصه علائم دیگه ای نداره. سابقه سرطان سینه هم در خانواده نزدیک نداریم خداروشکر. با دست هم که چک میکنم توده ای حس نمیکنم ولی دردش اذیت کننده است.

بنظرتون دلیلش مصرف زیاد قرص هست؟ نظرتونو میخواستم. میترسم برم دکتر. ببخشید زیاد شد. سپاسگزارم

ممنون از پاسخگویی شما.من مجردم ۳۷ سالمه. بیماری آندومتریوز دارم ، و مدت زیادیه بصورت مداوم قرص وروژس ...

خواهش ميكنم ببينيد اصولا توده هاي بدخيم دردناك نيستند و بسته به ناحيه شون ممكنه تغيير شكل سينه بدند اين دردي كه شما ميگيد در اثر مصرف قرصه مثل وقتايي كه نزديك پريود شدن هستيد سعي كنيد حتما سوتين مناسب استفاده كنيد بدون سوتين نباشيد دردشو كمتر ميكنه بد نيست يه سونوي پايه هم داشته باشيد دستكاري زيادشم نكنيد كمپرس هم ميتونه كمك كنه

خواهش ميكنم ببينيد اصولا توده هاي بدخيم دردناك نيستند و بسته به ناحيه شون ممكنه تغيير شكل سينه بدند ...

ممنون از راهنمایی تون لطف کردید.🙏🌱🌹

انشالا همیشه سالم باشید.