2777
2789
عنوان

پیلاتس یا ایروبیک؟

2010 بازدید | 26 پست

برا فرم گرفتن و ۳.۴ کیلو هم میخوام لاغرتر بشم کدوم بهتره؟

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
کسی اومد لایک کن

🤭🤭اهل ورزش نیستن

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیلاتس

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من خودم ایروبیک کار میکردم و پیلاتس به مراتب سنگین تر از ایروبیکه.

ولی مربیمون میگفت اگه بدون آمادگی بری پیلاتس وسطش کم میاری و بهم پیشنهاد داد اولش ایروبیک کار کنم بعد اگه خواستم برم پیلاتس.

با ایروبیک خودم بدون اینکه تغزیم و تغییر بدم حدود دو کیلو کم کردم با یکی دو ماه ورزش یک روز در میون.

ولی ورزش و مهیج و جذابیه😍

ای کسی که داری امضام و میخونی😍 هرچی آرزوی خوبه مال تو💞امیدوارم روزی انقدر خوشبخت باشی و حال دلت خوب باشه که حتی یادت نیاد روزای بدی هم داشتی💕 
من ایروبیک قبلا رفتم به نظرم خیلی فرم نمیده  پیلاتس رو شنیدم بهتر فرم میده  برای وزن کم ...

عع خب پس همون پیلاتس میرم

من خودم ایروبیک کار میکردم و پیلاتس به مراتب سنگین تر از ایروبیکه. ولی مربیمون میگفت اگه بدون آمادگ ...

خب یه کمم رژیممو رعایت میکنم بیشتر فرم دهی مدنظرمه

اگه برای فرم دهی میخوای بدنسازی فیتنس کار کن که تعریفش و شنیدم.

ای کسی که داری امضام و میخونی😍 هرچی آرزوی خوبه مال تو💞امیدوارم روزی انقدر خوشبخت باشی و حال دلت خوب باشه که حتی یادت نیاد روزای بدی هم داشتی💕 
ایروبیک چیز خاصی نداره یه نوع رقص هست از نظرم پیلاتس و بدنسازی رو امتحان کنید (بدنسازی های لاغری رو ...

بدنسازی داشت بخاطر کرونا پلمپش کردن بعدم وسیله هاشو فروختن 😕

اگه برای فرم دهی میخوای بدنسازی فیتنس کار کن که تعریفش و شنیدم.

فیتنس داره ولی کلا در ماه ۴ جلسه از همه گرون ترم هست نمیدونم چرا ۴ جلسه به کجا میرسه اخه🤣

من خودم دوس دارم trx برم خیلی تنبلی میکنم ولی اونم شنیدم خفن فرم میده 

اره من یه ماه رفتم بدون رژیم ۴ کیلو کم کردم ولی بخاطر کرونا بستنش