2777
2789
عنوان

گفت از اتاق عمل بیام پیام میدم

164 بازدید | 19 پست

بچه ها دوزز 😁 پ س ر من عمل کیست مویی داشت. تقریبا عمل راحتیه بیس دقیقه طول میکشه. گفت گوشیم دست بابامه اومدم بیرون خبر میدم. از دیشب دو بار چند دقیقه آنلاین شده و خبر نداده. منم از لج دیگه پیام ندادم 🙁 شما نظرتون چیه!؟  چرا نداد. من  بدم ندم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو باید پیام بدی حالشو بپرسی

الانم اون نازتو بکشه؟😂

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

زشته دیگ پیام بده

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 
آخه چرا پس آنلاین شد یه خبر در حد اینکه تموم شد نداد🙁

شاید میخاد خودت حالشو بپرسی تو خودت جای اون بودی دوسداشتی اون ازت خبر بگیره یا خودت بگی؟

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 
شاید میخاد خودت حالشو بپرسی تو خودت جای اون بودی دوسداشتی اون ازت خبر بگیره یا خودت بگی؟

من دوس داشتم اون خبر بگیره. منم میدونم اینو ولی خودش گفت پیام نده تموم شد خودم خبر میپم😐 خبرشو میداد حالش و اینارو میپرسیدم دیگه🙁

یه موجود عجیبیه. خیلیییی آدم خوبیه این 💩بازیارم داره. گفتم شاید حالش بده. ولی یه دونه خبر چیه مگه&n ...

بنظرم هیچ‌پسری لیاقت دخترارا نداره هیچ‌پسری ازتنهاییی لذت ببری بهترازینکه پیش آدم اشتباهی باشی 

نه آخه گفت پیام نده منم دیگه ندادم. خب گفت خبر میدم. یه خبر مگه چقد طول میکشه نمیخواستم بشینه چت کنه ...

یه پیام بده حالشو بپرس چیزی ازت کم نمیشه

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
من دوس داشتم اون خبر بگیره. منم میدونم اینو ولی خودش گفت پیام نده تموم شد خودم خبر میپم😐 خبرشو میدا ...

حالا انتخاب با خودته عزیزم 

بنظرم هیچ‌پسری لیاقت دخترارا نداره هیچ‌پسری ازتنهاییی لذت ببری بهترازینکه پیش آدم اشتباهی باشی 

آره. والا حالا این خیلی خوب و با ادب و مهربون و سالمه نسبت به پسرای اطرافی که دیدم. نمیدونم چرا اینجوری میکنه😐