2777
2789
عنوان

گلوووو درد

1499 بازدید | 19 پست

سلام دوستان

از ۱۳به شدت مریض شدم و گلوم خیلی درد میکنه انگار یه خار بزرگ تو گلوم گیر کرده دیشب تا صب نخوابیدم و همش گلوم درد کرده و سرفه کردم

چیکار کنم خوب شم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم گلو درد دارم😩

دو سه روزه با مامانم افتادیم کلا

بدن درد و گلودرد و بیحالی

🤕🤒

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
کرونا گرفتین؟

نمی دونم🥺

اصلا حال نداریم بریم دکتر🥺 می ترسیم 

خواهرزاده م کوچیکه، اومدن خونمون، طفلکی سرفه و عطسه می کرد. نمی دونستیم سرما خورده. فرداش تب کرد و اینا بردنش دکتر، گفت سرماخوردگیه. اسمی از کرونا نیاورد دکتر. 

گفتم شاید ما هم ازش واگیر کردیم 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
نمی دونم🥺 اصلا حال نداریم بریم دکتر🥺 می ترسیم  خواهرزاده م کوچیکه، اومدن خونمون، طفلکی سرفه ...

وای خیلی بده خیلیییی

من فقط گلوم درد میکنه بدنمم چون بازی کردم روز سیزده خواب رفته میدونم دردش برا اونه