2777
2789
عنوان

من پر توقعم یا ...

305 بازدید | 34 پست

من با پسری هستم هم سرکار میره هم درس میخونه قصدشم با من ازدواجه تا جاییم ک تونستم درکش کردم ولی اصلا برای من وقت نداره امشب ساعت ۱۲ خورده ای ی پیام داده ک ۲ دیقه بعدش وقت خابشه

عزیزم مطمئن باش تو جزو الویت هاش نیستی وقتی تو ۲۴ ساعت روز ۲ دقیقه هم برات وقت نمی ذاره من که میگم تو رو تو آب نمک خوابونده و این بگیر نیست و وقتتو بیشتر باهاش تلف نکن

عزیزم مطمئن باش تو جزو الویت هاش نیستی وقتی تو ۲۴ ساعت روز ۲ دقیقه هم برات وقت نمی ذاره من که میگم ت ...

اینو میدونم ج  اولویت نیستم ولی چرا باید اصرار داشته باشه برای موندن من؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو میدونم ج  اولویت نیستم ولی چرا باید اصرار داشته باشه برای موندن من؟

منظورم اون اولویت نبود ، کاملا بارزه که تو رو اصلا به عنوان دوست دخترش نمی بینه و فقط برای این که یه ذخیره داشته باشه ، یکم بهت وقت میده 

یعنی سرم شلوغه و کار و درس اینا بهونس؟

آره گلم

حتی رییس های بزرگ ترین شرکت های دنیا برای اشخاص مهم زندگیشون(مثل دوست دخترشون) خیلی خیلی بیشتر وقت دارن تا وقتی که دوست پسرت برات میذاره

به نظرم به شخصیتش بستگی داره تا حالا نسبت به این که برای رابطتون وقت مناسب نمیذاره باهاش حرف زدی؟ ن ...

دو روز پیش باهاش قهر بودم بعد گفت چی کار کنم کوتاه بیای گفتم وقت بزار گفت چشم و ببخشید اخرشم گفت بخدا وقت بیارم یکم میخابم 

آره گلم حتی رییس های بزرگ ترین شرکت های دنیا برای اشخاص مهم زندگیشون(مثل دوست دخترشون) خیلی خیلی بی ...

امشب پیام نمی داد راحتر بودم وقتی ۱۲ خورده ای پیام داد یعنی ی پیام دادم دهنتو ببندم

امشب پیام نمی داد راحتر بودم وقتی ۱۲ خورده ای پیام داد یعنی ی پیام دادم دهنتو ببندم

حتی هم اگه این آقا یه نفر دیگه رو نداره و شما رو به عنوان ذخیره نذاشته، معلومه که اصلا توانایی دیت کردن و قرار گذاشتن رو در حال حاضر نداره ، چون رابطه به وقت گذاشتن و احساسات و حضور داشتن و با پارتنرت بودن نیاز داره و بدون اینا اصلا اسمش رابطه نیست و وقت کشیه

دو روز پیش باهاش قهر بودم بعد گفت چی کار کنم کوتاه بیای گفتم وقت بزار گفت چشم و ببخشید اخرشم گفت بخد ...

نه ببین در حد یکی دو جمله نه

نمیدونم چندمین رابطته ولی معمولا پسرا اینطورین که باید دقیق براشون وقت و حوصله بذاری و علت ناراحتیتو توضیح بدی

یعنی قشنگ انگار که داری به یه پسر بچه ی ده ساله میفهمونی کارش زشته، همونقدر باید وقت بذاری و ناراحتیتو نشون بدی (نه با قهر، با صحبت و رفتار) تا تاااااازه بفهمن قضیه چیه

اصلا به این که یه جمله گفتی و نتیجه نگرفتی اکتفا نکن

به نظرم فردا بهش بگو که یه تایمی رو تا آخر هفته مشخص کنه خودش (یک ساعت زمان آزاد) که یه سری حرف جدی داری باهاش میخوای در دسترس باشه اون ساعت

و کامل براش تشریح کنی 

حتی هم اگه این آقا یه نفر دیگه رو نداره و شما رو به عنوان ذخیره نذاشته، معلومه که اصلا توانایی دیت ک ...

حضوری همه چیش خوبه وقت بزاره و توجه کنه ولی مجازی ک ۸۰درصد ماجراس صفره 

نه ببین در حد یکی دو جمله نه نمیدونم چندمین رابطته ولی معمولا پسرا اینطورین که باید دقیق براشون وقت ...

اولین رابطه زندگیمه خیلی گفتم با روش های مختلف قهر و بی محلی و تیکه انداختن و صحبت مفصل و با محبت صحبت کردن همه جوره امروز صبح گفت چشم ولی باز .....