2777
2789
عنوان

اومیکرون کمکک کنید

160 بازدید | 20 پست

سلام خانوادگی هممون گرفتیم روز اولمه از صبح گلو درد شدید داشتم الان بهتر شده فقط گلوم کلی میخاره و میندازتم رو سرفه ولی دردش بهتر شده همش تپش قلب دارم با بدن درد چیکار کنم کمک کنید بهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر رفتی؟

دیفن هیدرامین قرقره کن بعد قورت بده 

استامینوفن بخور 

من موقعی که گرفتم داشتم فکسوفنادین هم میخوردم با مونته لوکاست دکترم گفت همونارو ادامه بده 

ازیترومایسین هم داد 

مایعات گرم بخور مثل چای و آب جوش

شربت و قرص سرماخوردگی و استامینوفن هم بخور

منم گرفتم امروز روز ۵

الان دیگه فقط سرم درد میکنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
ای وای باز داره اوج میگیره مدرسه ها باز شدن شما از کجا گرفتین؟

ما زن داییم داشت صداش گرفنه بود ما فک کردیم گرفتگی صدای ساده اس نگو اومیکرون بوده همه رو مبتلا کرده

صد درصد اومیکرون هممون گرفتیم خانواده عموم عمه هام ما همگی گرفتیم و بدن درد داریم

تست بدین بلکه مردم یکم رعایت کنن آمار رفته بالا کسی تست نمیده عادی انگاری میشه متاسفانه 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم