2777
2789

من یکی اولا انقد حساس بودم رو شوهرم که یوقت دست از پا خطا نکنه

خیلی ژیگول پیگول جلوش راه میرفتم خیییلی اوایل دوسش داشتم 

به خاطرش ازشهر  اومدم ساکن یه ده  شدم بدون هیچ چشمداشتی

طلاهامو دادمش خونشو بسازه و.....

وقتی یکسال از زندگیم گذشت هم خیانت چندین بار چتی دیدم سوختم و آتیش گرفتم و دعوا و گوشیشو شکستم و.... اینستا نصب کرد  ....دوباره

رفیق باز شد

از اون لحاظا خیییلی خیییلی گرم بود الان قشنگ یکسالم نری نمیخواد ،،محبت نه کلامی نه هیچجور،،خسیس در حدی که یه ده هزاری نمیده بهت و حساب کتاب میکنه رفیق بازه و ابدا خونه نمیاد مگرشبا از صبح تا ظهر تو دهات تنها،،،هیچکسم نداشته باشی خونش بری جای تفریحی حتی بازارچه ای مغازه ای یجا که بری یچیز بخری هیچی اصلا 

دیگه جوری شدم که هرکارمم بکنه حتی زنم بگیره از چشم افتاده انگار هر بلایی سرم بیاد بیحس شدم ن خندم میاد دیگه ن گریه بیتفاوت به همه چیز

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خاله من. اونقدرکتک خورده وخیانت دیده ومیبینه ب من میگ دیگ بیحس شدم فقط میگم بره وبامن کارندلشته باشه حتی پولم نده. 29 سالشه. 

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)

او داره عشق و حال میکنه ب خودت اهمیت بده اول حسابی بیچارش کن بعد جداشو

امکان نداره خواهر یا برادر بزرگ داشته باشی و یه دوره از زندگیت به صورت "تو سر راهی بودی ما پیدات کردیم و آوردیمت خونه" نگذشته باشه:))

فقط اونایی ک میگن جدابشو. اینخانوم حتماب جداشدن هم فکرکرده وچون شرایط نداره جدانشده. حتما. برادلخوشی نمونده که

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)
او داره عشق و حال میکنه ب خودت اهمیت بده اول حسابی بیچارش کن بعد جداشو

عشق و حالش با رفیقاشه میدونم

چون انقد پلشت و کثیفه انقد بو عرق گند میده تا نیام خودم لباساشو نکنم نشورم اصلا نمیکنه از تنش

خیلی پلشته

اوقت که اومد خاستگاریم تا یکسال انقد مرتب بود و اصلاح کرده و عطر و شیک پوش

الان یه گهی شده فک نمیکنم هیچ دختری بخواد زیر پاش بشینه

فقط اونایی ک میگن جدابشو. اینخانوم حتماب جداشدن هم فکرکرده وچون شرایط نداره جدانشده. حتما. برادلخوشی ...

افرین

خواهرامو هر مشکلی دارن ابدا جدا نشدن حتی یبار

خونه بابام خیلی سخت تر و بدتره

ابدا راحت نمیذارن همش تیکه کنایه جا نداره ادم

گفتم برا خودم یه کاری باری را بندازم تو اون خراب شده هیییچ امکاناتیم نیس وگرنه خییییلیم کاریم خیییلی عاشق کار کردنم