2777
2789
عنوان

اولین چیزی که فهمیدم

205 بازدید | 20 پست

اینه که توی دوران افسردگیم یا شادیم برای هیچ کسی حالم مهم نبود حتا خانوادم پس من سر همین یک درس گرفتم 

که شادی یا ناراحتی هام رو برای خودم نگهدارم چون برای هیچ کسی مهم نیست 

پس وقتی که شاد یا ناراحت هستین نمیخواد همه جا بگین چون هیچ کسی به فکرت نیست 

فقط خودتی و خودت😁

این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین👏🏻

این اولین درسم از شروع درمانم هست 

مرسی🌸

این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم 

دقیقابه بهترین نتیجه رسیدیمنم اینو درک کردم

این نتیجه خیلی روم تاثیر گذاشت

دقیقا بعدا میشهسر کوفتو هی میزنن تو سرت

من دیگه به جایی رسیدم که فقط کار خودمو میکنم احساساتم رو بروز نمیدم فقط خودمم 

فکر کردم کاربر خانمی 🤣🤣🤣ولی گور پدر همه هیچکی ارزش دلسوزی نداره

نوشتم که پسر هستم

منم ادم دلسوزی بودم اما دیگه برام مهم نیستن چون ذاتشون رو فهمیدم

نوشتم که پسر هستممنم ادم دلسوزی بودم اما دیگه برام مهم نیستن چون ذاتشون رو فهمیدم

واقعا بد تربیتمون کردن ساکت شو خواهر برادرت ساکت شو ازت بزرگتره ساکت شو کوچیکتره مریضه فلان بهمان دیگه فکر نمیکنن بابا ابنم ادمه چرا وظیفه بقیه نباشه؟

واقعا بد تربیتمون کردن ساکت شو خواهر برادرت ساکت شو ازت بزرگتره ساکت شو کوچیکتره مریضه فلان بهمان دی ...

من توی یه خانواده دنیا اومدم که فشار های کل زتدگی یک ادم ۶۰ ساله در برابر یک روز من هیچه