2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لافارر زدم عالی بود،اصلاا جاشون نمونده و البته همراه ضدافتاب بیرنگ که هر دوساعت تمدیدش میکردم

چند وقته برداشتی؟ چند وقته جاش میره؟ میشه روش ضدآفتاب رنگی زد یا حتما باید بی رنگ باشه

چند وقته برداشتی؟ چند وقته جاش میره؟ میشه روش ضدآفتاب رنگی زد یا حتما باید بی رنگ باشه

من مهر ماه برداشتم 

ضدافتاب باید حتمااا بیرنگ باشه و ماه اول مرتب تمدید بشه 

سعی کنید جای خالها افتاب نخوره اصلا 

اینا خیلی موثره برای اینکه جاشون اصلا نمونه 

من مرتب ماسک میزدم بیرون افتاب نخوره 

من مهر ماه برداشتم  ضدافتاب باید حتمااا بیرنگ باشه و ماه اول مرتب تمدید بشه  سعی کنید جا ...

ببین دکتر برا من برداشت جاش زخمه الان، همین ۱ ساعت پیش برداشت

گفت ۵ روز اینا زخم هاش میوفته، الان ترمیم کننده باید روزی ۳ بار بزنم ضدآفتاب هر دو ساعت؟ 

ببین دکتر برا من برداشت جاش زخمه الان، همین ۱ ساعت پیش برداشت گفت ۵ روز اینا زخم هاش میوفته، الان ت ...

برا من از لحظه ای که برداشت گف زینک اکساید بزنم اونم کامل بزنم روش نمالم یه جورایی قلمبه کرم رو زخما بود تا سه روزم تمدید میکردم 

بعد از سه روز دیگه ضدافتاب و ترمیم کننده رو مرتب میزدم

برا من از لحظه ای که برداشت گف زینک اکساید بزنم اونم کامل بزنم روش نمالم یه جورایی قلمبه کرم رو زخما ...

میشه بگی ترمیم و کننده و ضدآفتاب چطور میزدی؟ مثلا صبح پا میشدی صورتتو میشستی ترمیم کننده میزدی روی جای زخم هاش، بعدش ضدآفتاب میزدی روش، هم دو ساعت هم ضدآفتاب رو تمدید میکردی. بعد شب صورتتو میشستی ترمیم کننده میزدی تا صبح؟

یا باید تو طول روز وقتی ضدآفتاب رو پوسته هم ترمیم کننده بزنی

میشه بگی ترمیم و کننده و ضدآفتاب چطور میزدی؟ مثلا صبح پا میشدی صورتتو میشستی ترمیم کننده میزدی روی ج ...

صبح که میشستم اول ترمیم کننده میزدم ده دقیقه بعد ضد افتاب ،ضد افتابو هر۳_۲ساعت تمدید میکردم ترمیمم کننده م تقریبا روزی۵_۴بار میزدم

صبح که میشستم اول ترمیم کننده میزدم ده دقیقه بعد ضد افتاب ،ضد افتابو هر۳_۲ساعت تمدید میکردم ترمیمم ک ...

ترمیم کننده در طول روز رو میزدی رو ضدآفتاب؟ یا ضدآفتاب رو رو پاک میکردی اول ترمیم کننده میزدی بعد میزدی روش؟ 

ترمیم کننده میزدم بعد ضد افتاب بعد دوباره رو جای خالهام ترمیم کننده

ببخشید عزیزم دوتا سوال دارم، وقتی ترمیم کننده میزدی فقط رو همون نقطه میزدی بع صورت گوله پخش نمیکردی یا نه پخشش میکردی رو محل زخم

و اینکه جاش بعد چند وقت کاملا میره؟

[QUOTE=232891143]ببخشید عزیزم دوتا سوال دارم، وقتی ترمیم کننده میزدی فقط رو همون نقطه میزدی بع صورت گوله پخش نمیکردی ...[/QU. 

ترمیم کننده میزدم و بعدم روش ضدافتاب هر ۴ساعتم تمدیدش میکردم 

تا وقتی م که کامل جای زخمها پر بشه و دیگه مشخص نباشه اینکارو کردم برای من فکر کنم دو ماه شد