2777
2789

جمله ی دوم امضامو بخون😆🤭

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله!،چون کسی اعتراض نمیکنه که مال من کمه!   نه هر قصاب ماهر میکند پوست🔪 ، نه هر نون و نمک خور می شود دوست🧂🥖!  به بعضی ها حتی نباید رید💩،برنزه میشن،فردا برات قیافه میگیرن😐😏 نوازنده ی ویولن هستم🎻❤،داستان نوازنده شدنمو هیچکس باور نمیکنه😏،ما خوش شانسیم که شما حتی باورتون نمیشه🤗🤠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا ک هیچی نمیخونم. کلاسامون مجازی هستن هیچی هم نمیفهمم. خدا ب خیر بگذرونه امتحانارو. ترم چندی تو

ترم اولم خیلی استرس دارم گفتن شاید امتحانا حضوری باشه فهم مطالب برام یکم سخته چون دوسال از درس دور بودم

ترم اولم هنوز علاقه زیاد دارم چون دوسال از درس دور بودم فهم مفاهیم برام سخته بنظرتون میتون قبول بشم؟

چرا که نه حتما میتونی موفق بشی 

ترم یک که اصلا درس ها خیلی راحته اصلا نگران نباش 

من ارشد دارم کمکی خواستی بهم پیام بده 

موفق باشی

ترم اولم خیلی استرس دارم گفتن شاید امتحانا حضوری باشه فهم مطالب برام یکم سخته چون دوسال از درس دور ب ...

عههه منم مث تو. 21 سالمه ترک تحصیل کرده بودم الان ترم اولم هیچی هم نمیفهمم😂😂😂

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
من خیلی استرس دارم چیکار کنم بنظرت عزیزم انگلیسیم یه مقدار واسم سخته

خدا رحم کنه فقط امتحانارو. منم انگلیسیم 0 هست. فارسی رو هم خیلی میترسم چون استادش خیلی بده

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75