2777
2789
عزیزم نظرلطف ته قربونت برم بله لاهیجان عروس گیلانه وهمجوره خوبه،من خودم ب شخصه برای هیچ کاری ب رشت ...

ممنون ازت من خیلی دوست دارم بیایم برای همیشه برامون دعا کن شرایطش جور بشه اصلا دیگه تهران ارامش ندارم

پدر و مادر عزیزم دلتنگ روی ماهتون هستم😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کاری؟ شما اصلا شمالی نیستی؟ یا همسرت شمالیه؟

مامان بابای مامانم مال زرکام صومعه سرا بودن قبل از انقلاب اومدن تهران و موندن ما حتی زبونشونو نمیفهمم دوتا از خاله هام با شمالیا ازدواج کردن بدبخت شدن حتی بچه هاشون شوهرم از طرف پدری رشتیه مادر شوهرم تهرانیه  تو رشت زندگی میکنن  قرار به رفتن از تهران نبود . 

دارم دق میکنم خدا . شوهرم میخواد بیاد رشت زمینا و خونه های باباشو بسازه خیر سرش 

عزیزم من خودم لاهیجانی م رشت مردمش خوبن منتهاخب خیلی جاها زرنگ بازی درمیارن پس حواستوجم کن ،وچون مر ...

کل رشت و بگردی یه پارک و یه بازارهه خونه ها همه توهم توهمه تو نم و بخار و سرما و بارون باید بشینی تو آپارتمان در وپنجره رو ببندی این کل زندگیه من وقتای سفرم به رشته

مامان بابای مامانم مال زرکام صومعه سرا بودن قبل از انقلاب اومدن تهران و موندن ما حتی زبونشونو نمیفهم ...

اینکه قراره بیایی نزدیک خانواده ی شوهر و از خانواده ی خودت دور شی خب ناراحتی داره

دعا کنین منم مادر شم🤰🤱

[QUOTE=232362347]کل رشت و بگردی یه پارک و یه بازارهه خونه ها همه توهم توهمه تو نم و بخار و سرما و بارون باید بشینی 

چه افسرده. این همه جاهای دیدنی دیگ

خب خارج از رشت برو برا تفریح. همین لاهیجان. انزلی. فومن

فاصله ی زیادی نداره. 

بعد میتونی یه خونه ی ویلایی بگیری. یه حیاط کوچولو داشته باشی برا خودت باغچه درست کنی با گلات سرگرم شی

حالا تهران هستی سرگرمیت چیه؟ کجا ها میری ‌ ک اینجا نمیتونی مشابه اش رو پیدا کنی؟

دعا کنین منم مادر شم🤰🤱
اینجا کسی رو نداری؟ رشت کلی جاهای دیدنی خوب داره. میتونی دوست پیدا کنی با همسرت بیرون بری و تفریح ک ...

شوهرم اصلا اهل تفریح نیست اولین بار با من دریا رفته هیچ جای تفریحی هم بلد نیست فقط درس خونده و کار کرده الام داره میاد رشت تا خودشو تو کار خفه کنه