2777
2789
من تجربشو داشتم،سخته کنار اومدن با اخلاقاشون تازه من ی رگم شمالیه ولی رشت خیلی اخلاقای خاص دارن &nb ...

عزیزم آدم بد و خوب همه جا هست

شاید آدمهای اطراف شما اخلاقشون با شما تفاوت داشت.دلیل نمیشه ک همه مثل هم باشن

منم شاید برم شهر دیگ نمیتونم با اخلاق های اونا کنار بیام. چون تفاوت فرهنگی هست

دعا کنین منم مادر شم🤰🤱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم آدم بد و خوب همه جا هست  شاید آدمهای اطراف شما اخلاقشون با شما تفاوت داشت.دلیل نمیشه ک ه ...

بله دقیقا واسه همین میگم صبور باشن
هر آدمی بخواد بره جای جدید باید صبور باشه
تا اخلاقای اونجا بیاد دستش

خدایا تسلیم توام میدونم که برای بندت خوب میخوای
من تجربشو داشتم،سخته کنار اومدن با اخلاقاشون تازه من ی رگم شمالیه ولی رشت خیلی اخلاقای خاص دارن &nb ...

چه اخلاقایی من که هر وقت اومدم رشت همه غمگین و خسیس و ناراضی بودن یه چیز کوچیک و الکی بزرگ میکنن دعوا راه بندازن

عزیزم من خودم لاهیجانی م

رشت مردمش خوبن منتهاخب خیلی جاها زرنگ بازی درمیارن پس حواستوجم کن ،وچون مرکزاستانه ازشهرای دیگ میان توش پس یجور رفتاربکن ک انگاربومی اونجایی وگرنه سرتو کلاه میزارن

ازنظراب هوا وبقیه چیزاعالیه خیالت راحت

کل ملت ارزوشونه بیان گیلان زندگی کنن بخاطراب هواش

چه اخلاقایی من که هر وقت اومدم رشت همه غمگین و خسیس و ناراضی بودن یه چیز کوچیک و الکی بزرگ میکنن دعو ...

خب بایدزرنگ باشی دیگ عزیزم

من الان ب دوستمون گفتم ک مردم رشت بفهمن غریبه هستی راحت سرتوکلاه میزارن خصوصاسرکرایه واینجورچیزا وگرنه محیطش خوبه

از تنهایی از فامیلا از مردم 

اینجا کسی رو نداری؟

رشت کلی جاهای دیدنی خوب داره. میتونی دوست پیدا کنی با همسرت بیرون بری و تفریح کنی.شهر قشنگیه. بیایی زود عاشقش میشی

نگران نباش عزیزم. بلاخره آدم بخواد یه جای جدید و دور از خانوادش بره سخته. حالا هرشهری باشه.اما رشت خوش آب و هواست و قشنگه فکر کنم برات آسون تر باشه

دعا کنین منم مادر شم🤰🤱
عزیزم من خودم لاهیجانی م رشت مردمش خوبن منتهاخب خیلی جاها زرنگ بازی درمیارن پس حواستوجم کن ،وچون مر ...

من عاشق لاهیجانم ولی اصلا نمی دونم کجای لاهیجان برای سکونت مناسبه

پدر و مادر عزیزم دلتنگ روی ماهتون هستم😭😭
من عاشق لاهیجانم ولی اصلا نمی دونم کجای لاهیجان برای سکونت مناسبه

عزیزم نظرلطف ته قربونت برم

بله لاهیجان عروس گیلانه وهمجوره خوبه،من خودم ب شخصه برای هیچ کاری ب رشت نمیرم

سکونت بستگی ب بودجه خودت داره،میتونی از رجایی که سمت شیطان کوه هس شروع کنی تابیای این پایین پایینا

ولی خوبیش اینه چون بازار ومطب وچیزای مهم تویه راسته س خیلی راحتی

چه اخلاقایی من که هر وقت اومدم رشت همه غمگین و خسیس و ناراضی بودن یه چیز کوچیک و الکی بزرگ میکنن دعو ...

ما ک نه خسیسم. نه غمگین. مهمون نوازی و سفره ای ک گیلانی ها پهن میکنن ک دیگ گفتن نداره

شاید فامبلای شما فرق دارن

دعا کنین منم مادر شم🤰🤱

میشه یخورده از اخلاقاشون بگین 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌