الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عاغا من تو اقدامم از وقتی اقدام کردم تقریبا ۵ ماه میگذره پریودم خیییییلی نامنظم شده قبلا هم بود ها نهایتا ده روز الان ممکنه ۲۰ روز هم عقب بیافته خیلی اذیت میشم سینه هام درد میگیره بداخلاق میشم و وقتی هم پریود میشم سه روز اول بسیاااار شدیددددددد و با درد بسیار زیاد
منم تمام مراحل طی کردم دیگه خسته شده بودم افسرده شده بودم قرار شد ادامه درمان بذاریم دو ماه بعد از دکترا برای دو ماه بعد نوبت گرفته بودیم که همون ماه باردار شدم
نمیدونم والا نمیشه که درمانو انجام نداد ولی من چند نفرو دیدم بعد چند سال دارو و دوا نا امید شدند و ول کردن درمان و بعد به طرز شگفت انگیزی باردار شدند ولی خوب شما ادامه بده ایشالا باردار بشی به نظرم تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیفته دکترا وسیلن
من ۶ ماه اقدامجدی بودم ماه پنجم رفتم عکس رنگی که لوله هام باز بود حتی دوباره نرفتم دکتر که نشونش بدم نتیجه رو انداختم ی گوشه و گفتم دیگه نمیخوام بچه اقدامم نمیکنم ولش کن دیگه اعصابم نمیکشه بریم سفر و تفریح ۵ ۶ ماه بعد دوباره اگه شد اقدام کنیم..اماه ششم اقدام نکردم همون رابطه ی معمول و همیشگی فقطجلوگیری نکردیم و باردار شدم😐
کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر !🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر !😌 گویند که عشّاق جهان، عقل ندارند !🤐 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر !!😑😒🤪🥰
خب یعنی شما هم همین مراحلی که گفتم رو انجام می دادی و تونستی بهش فکر نکنی؟ طبیعی اقدام کردن شاید امکان فکر نکردن رو به آدم بده ولی اقدام با سونوگرافی و آمپول و دارو .........