2777
2789

مگه میشه فکر نکرد؟
فکر کن از 3 پریود تا 25 پریود هر روز باید راس ساعت خاصی قرص بخوری.

روز 2 و 11 و 15 پریود بری سونوگرافی و آمپول بزنی.
بعد واقعا میشه رفت بیمارستان و اینکارا رو انجام داد و به علتش فکر نکرد!
شما می تونید؟ چطوری!

طلوع کن.....................................

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاغا من تو اقدامم از وقتی اقدام کردم تقریبا ۵ ماه میگذره پریودم خیییییلی نامنظم شده قبلا هم بود ها نهایتا ده روز الان ممکنه ۲۰ روز هم عقب بیافته خیلی اذیت میشم سینه هام درد میگیره بداخلاق میشم و وقتی هم پریود میشم سه روز اول بسیاااار شدیددددددد و با درد بسیار زیاد 

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +

منم تمام مراحل طی کردم دیگه خسته شده بودم افسرده شده بودم قرار شد ادامه درمان بذاریم دو ماه بعد از دکترا برای دو ماه بعد نوبت گرفته بودیم که همون ماه باردار شدم 

خدایِ مهربـــون شكرت🙏🏻

نمیدونم والا نمیشه که درمانو انجام نداد ولی من چند نفرو دیدم بعد چند سال دارو و دوا نا امید شدند و ول کردن درمان و بعد به طرز شگفت انگیزی باردار شدند ولی خوب شما ادامه بده ایشالا باردار بشی به نظرم تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیفته دکترا وسیلن

من تنبلی دارم، تا زمانی که بهش فکر میکردم نمیشد، همین که بیخیال شدم باردار شدم. البته رژیمم می‌گرفتم بخاطر تنبلی تخمدان

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

انقدر عشق بچه رو تو دلت پرورش نده کم کم عادت کن ب ابنکه باید اینکارارو انجام بدی ب بعدش فک نکن

نزدیکی کردی سر موعد سریع دنبال بی بی چک نباش  کلا فکر بچه رو از سرت بیرون کن 

اره اگ فراموش کنی بچه دار میشی

منم هم درد توام.میگن بهش فکر نکن مگه میشه.کل ماه حواست باید جمع میشه خطا نکنی که اتفاقی بیفته بعد بهش فکرم نکنی

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

من ۶ ماه اقدام‌جدی بودم ماه پنجم رفتم  عکس رنگی که لوله هام باز بود حتی دوباره نرفتم دکتر که نشونش بدم نتیجه رو انداختم ی گوشه و گفتم دیگه نمیخوام بچه اقدامم نمیکنم ولش کن دیگه اعصابم نمیکشه بریم سفر و تفریح ۵ ۶ ماه بعد دوباره اگه شد اقدام کنیم..اماه ششم اقدام نکردم همون رابطه ی معمول و همیشگی فقطجلوگیری نکردیم و باردار شدم😐

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر !🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر !😌 گویند که عشّاق جهان، عقل ندارند !🤐 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر !!😑😒🤪🥰
من فك نكردمو باردار شدم

خب یعنی شما هم همین مراحلی که گفتم رو انجام می دادی و تونستی بهش فکر نکنی؟
طبیعی اقدام کردن شاید امکان فکر نکردن رو به آدم بده ولی اقدام با سونوگرافی و آمپول و دارو .........

اصلا امکان نداره به باردادی فکر نکرد 

ولی دیدین اونایی که قصد بارداری ندارن بچه نمیخوان با اولین رابطه باردار میشه بعد اونی که جدی تصمیم میگیره بچه دار شه طول میکشه این حرص دراره 

عاغا من تو اقدامم از وقتی اقدام کردم تقریبا ۵ ماه میگذره پریودم خیییییلی نامنظم شده قبلا هم بود ها ن ...

من سه سال و هفت ماهه دقیقا همین شرایطی که می گی دارم...