اولین باری که آشپزی کردید غذا تون چه مزه ای بود؟ 😂
اولین باری که خودم آشپزی کردم 13 سالم بود رفتم تخم مرغ پختم یادم رفت روغن بریزم کل ماهیتابه سوخت نزدیک بود خونه مون آتیش بگیره کلا یه وضعی🤦♀️😂
کاربری از سال جدید یعنی 1403 دست بنده ست شعر و ادبیات روحمو نوازش میده برای اروم کردن خودم دوست دارم اینجا بنویسم..... من چی بودم اگه تو مادرم نبودی تو که بهونه وجودی تویی که روضه کبودی صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اولین بار ۸ سالم بود کلاس دوم بودم خونه کسی نبود گشنم بود پاشدم خیار شور و گوجه خورد کرد سیب زمینی خورد کردم سرخ کروم همبرگرم سرخ رکردم لای نونو باز کردم و همشونو جاساز کردم سس زدم خوردم خوشمزه ترین ساندویچ عمرمر بود از اون موقع لشپزی کردم و الان غذای من زبون زد کل فامیله مراسمای خاصممن درس میکنم ۱۹ سالمه
کاربری از سال جدید یعنی 1403 دست بنده ست شعر و ادبیات روحمو نوازش میده برای اروم کردن خودم دوست دارم اینجا بنویسم..... من چی بودم اگه تو مادرم نبودی تو که بهونه وجودی تویی که روضه کبودی صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا
من قبل ازازدواج غذاخراب نکردم ولی اولین شبی که توی خونه ی خودمون بودیم ،دیدیم خبری ازشام نشدخودم دست به کارشدم تخم مرغ پختم 😁۱۰تادرست کردم وبه شدت خشک وشور
راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
من اولین بار تخم مرغ میخواستم درست کنم روغن گذاشتم رو گاز فک میکردم هر وقت روغن صدا بده باید تخم مرغ بریزم توش ۵ دقیقه ای گذاشتم روغن خونه پر دود شد روغن سوخت آخرش دادم همسایمون برام تخم مرغ درست کرد کسی خونه نبود
دختر زیبای من،زود از پیش خدا بیا تو دلم منو بابایی منتظر هستیم
اولین بار ۸ سالم بود کلاس دوم بودم خونه کسی نبود گشنم بود پاشدم خیار شور و گوجه خورد کرد سیب زمینی خ ...
او مای گاد😂👌🏻
اولین بار ۱۱ سالم بود ماکارونی پختم شفته ی شفته شده بود اصلا قابل خوردن نبود اما الان دست پختم خوبه
براتون اون لبخندی رو آرزو میکنم که بعدش میگین"آخیش بالاخره شد"میدونی رسیدن کلا قشنگهرسیدن به آدمی که دوست داریرسیدن به شغل مورد علاقت،رسیدن به رویاهاتبراتون رسیدن رو آرزو میکنم :)