2777
2789

سلام،من دخترم کلاس دهم هست،امسال یه منطقه جدید رفته مدرسه،ولی مدام ابراز ناراحتی میکنه که چرا بچه ها باهاش ارتباط نمیگیرن،میگه همکلاساش خیلی فحش های بدی به هم میدن،فیلمهای ناجور میبینن،وفقط آهنگ های خارجی گوش میدن ومن چون هیچ کدوم از این کارهارو نمیکنم مسخره میشم وکم محلی میبینم،اونا میگن دخترم زیادی پاستوریزه ومثبت هست،به نظرتون چیکارکنم که از این ناراحتی بیرون بیاد،اینم بگم که دخترم از آبان سال قبل حضوری مدرسه میره

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون دوستی پیدا نکرده ناراحته.حقم داره.ولی فکر نکنم کاری بربیاد از دست شما.خودش باید خودشو قاطی جمع ک ...

ممنون عزیزم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
گر خواهی نشوی رسوا هم رنگ جماعت شو

یعنی اونم فحش بده وفیلم ناجور ببینه؟

این خودش یکی از همون بچه هاست

اتفاقا من اون زمان همین بچه استارتر بودم چون همرنگ نشدم کلی زجر کشیدم و هی میومدم میگفتم مامان دوست پسر دارن سر صدا میکنن فحش میدن هی نو فاز عاشقین ولی چون من ساکتیم کاری ندارم اذیتم میکنن

خب محیطش رو عوض کنید چرا فرستادین یه جای سطح پایین 

مدرسه به شدت مدرسه خوبیه ومنطقه چهار تهران هست واین دخترا هم به شدت درسشون خوبه وجزو نفرات برتر هستن،متاسفانه این نوع رفتار هارو تو نوجوونای فامیلم میبینم که چقدر تربیت بچه هاافت کرده