2777
2789

دکتر میگه اول وزنتون را کم کنید .چند سال پیش که درگیرش بودم بهم گفت تازه من چاق نبودم .ان شاالله تمام مراحلتون به خوبی بگذره وسال دیگه همین موقع یک کوچولوی سالم وخوشگل بغلت باشه 

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 
دکتر میگه اول وزنتون را کم کنید .چند سال پیش که درگیرش بودم بهم گفت تازه من چاق نبودم .ان شاالله تما ...

انشاالله عزیزم ممنون.

این دفعه که رفتم وزنمو پرسید توی پرونده نوشت ولی چیزی از کم کردن وزن نگفت یه سری آزمایش نوشت یه هفته دیگه دوباره باید برم آزمایش هامو بهش نشون بدم ولی نمیدونم قراره چی بگه و کی انجام بشه ولی به این زودی چطوری وزن کم کنم زخم معده دارم اینقد اذیت میشم که حتی روزه هم نمیتونم بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله عزیزم ممنون. این دفعه که رفتم وزنمو پرسید توی پرونده نوشت ولی چیزی از کم کردن وزن نگفت یه ...

پس حتما اشکال نداره.. ولی من رفتم دکتر تغذیه توی دوماه هشت کیلو کم کردم 

شما مامان شدی؟

من برای بچه دوم رفته بودم چون یکی دارم ‌.راستش پروسه ام کنسل شد رحمم مشکل داشت البته دو از جون شما .منم به همین یکی بسنده کردم .ولی برای شما با موفقیت میگذره ان شاالله .توکل به خدا 

من برای بچه دوم رفته بودم چون یکی دارم ‌.راستش پروسه ام کنسل شد رحمم مشکل داشت البته دو از جون شما . ...

خدا حفظش کنه.

منم یکی دارم

فضولی نباشه رحمتون چه مشکلی داشت ؟

خدا حفظش کنه. منم یکی دارم فضولی نباشه رحمتون چه مشکلی داشت ؟

خدا فرزند شما را هم حفظش کنه .تمام مراحل را انجام دادم سونوی آخری بهم گفتند دیواره رحمت یکسان نیست باید هیسترو بشی بعدش انتقال .بعد از هیستروسکوپی گفتند رحمت چسبندکی زیاد داره و فقط باید رحم اجاره ای بگیری راستش رفتم دنبال رحم اجاره ای از شانس ما یا خواست خدا همون اول کرونا اومد وشرایط بد اون موقع ها که همه چی کنسل شد وهمه جا بسته بود رحم اجاره ای هم نشد و الان که  دوسال از اون موقع گذشته دیگه نمیخوام به دردسرش نمی ارزه پسرم هم بزرگ شده دیگه