2777
2789

خیلی ممنونم از دوستان عزیزی که دعا کردن. پدرم امروز صبح به هوش اومدن و فردا از آی سی یو به بخش منتقل میشن به امید خدا.

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر

خداروشکرررر

روز مرگم هرکه شیون کند از دور وبرم دور کنید همه را مست و خراب از می انگور کنید جای تلقین بر بالای سرم دف بزنید شاهدی رقص کند جمله شما کف بزنید روز مرگم وسط سینه من چاک بزنید اندرون دل من یک قلمه تاک زنید روی قبرم بنویسید وفادار برفت ن جگر سوخته ی خسته از این دار برفت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سکته کردن سوم اسفند و تو آنژیو اولشون ۵ بار ایست قلبی داشتن و ۲۰ دقیقه فوت شده بودن. بار دوم هم آنژیو شد باز نشد رگش باز نشد و دیروز عمل قلب باز شدن ولی ریسکش بالا بود و دیرتر هم نسبت به بقیه به هوش اومد. 

وای مهربووووووون ممنونم

من هم مامانم سرطان معده و روده دارن میدونم که خیلی سخته‌. خداوند ایشالله مادر شما رو شفا بدن و انشاالله به هر چی میخواهید برسید‌. خیلی مهمه که خودتون هم دعا کنید و برای خواسته ای که از خدا دارید اصرار کنید. اون از در رحمتش کسی رو دست خالی نمیگذاره بره.