2777
2789
عنوان

بیاین عکسمو بزارم نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1836 بازدید | 123 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره😔

میتونی حلش کنی 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

اسی خوشکلی چشماتم ماشاالله بزرگه. برای پلک پایینت خط بیرون نکش چون سنتو بالا میبره خوشکلیه چشمتم نشو ...

مرسی عزیز دلم از نظرت دیگه از. زیر خط نمیکشم 😍

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
مرسی عزیز دلم از نظرت دیگه از. زیر خط نمیکشم 😍

😘

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
واااااا😮 اینکه نقاشی خداس😍😍😍😍❤

دلم قیلی ویلی شد خدایی 😍😍😘😘😘😘

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
من چرا همیشه دیر میرسم     بازم میزاری  منم ببینمت

اره

چجوری میتونم خیانت از کسی ک دیوانه وار عاشقشم سخته زیر دست جلاد بود سخته نتونب کاری کنی تصمیمی بگ ...

چرا نمیتونی کاری بکنی.مگه چند بار زندگی میکنی.اگر خانوادت حمایتت میکنن و تحمل دارن قوی باش و خودتو‌نجات بده.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

چجوری میتونم خیانت از کسی ک دیوانه وار عاشقشم سخته زیر دست جلاد بود سخته نتونب کاری کنی تصمیمی بگ ...

مطمئنی از اینکه خیانت کرده ؟

خدا آرامش بده بدلت😔😔

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
چرا نمیتونی کاری بکنی.مگه چند بار زندگی میکنی.اگر خانوادت حمایتت میکنن و تحمل دارن قوی باش و خودتو‌ن ...

دوتا بچه کوچیک داریم

بعد بدون اون نمیتونم سخته برام    میترسم طاقت نیارم 

دعا کنید زندگیمون خوب شه😔