2777
2789
عنوان

خانوما بچم زیر دستگاه زردی نمیمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 6571 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط تند تند شیرخوت+ شیرخشک بده زود به زود و به اندازه یک بند انگشت اب جوشیده..دیگت تمام میشه زردیش

اگر منظورت شیرخشته واسه مغز بچه ضرر داره و به بچه آسیب میزنه 

استارتر اصلا به توصیه های تغذیه ای اینجا گوش نده ببرش آزمایش اگر خیلی  بالا بود بستریش کن یا با نظر پزشک دارو بهش بده برای زیر دستگاه هم خوابش کن و بذارش

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
عزیزم بهش از روز اول ترنجبین میدیم بخدا ولی هنوز که هنوزه بدنش و چشاش خیلی زرده

ترنجبین خوب نیس شیر خشت بده یا قطره ی شیر خشت از داروخانه بگیر بهش بده منم بچم اینجوری بود با شیر گاو و گل ختمی شستمش خوب شد 

واضح نوشتم شرخودت و شیرخشک!!! تا الان نشنیدین؟

درسته آحه کلمه خودت کامل نیوفتاده بود فکر کردم شیر خشته 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
فردا 7 روزش میشه گلم.. فردا میبرمش ازمایش حتما نگرانم واسه اینکه خیلی ریزه گناه داره ازش خون بگیرن

حتما ببرش آزمایش خون که دقیقتره

لطفا خبر بده که زردیش چندبود همیشه نگران بچه های کوچیک میشم

خدایا بی نهایت شکرت

با سلام و عرض ادب 

برای مشاوره در زمینه شیردهی و تغذیه شیرخوارتون تا دوسالگی با شماره 09129057562 یل  02188891169 و 02188891170 انجمن  علمی ترویج  تغذیه با شیرمادر ایران تماس بگیرید

برای اجاره و کرایه شیردوش در تهران و حومه با شماره ۰۹۱۲۹۰۵۷۵۶۲ تماس بگیرید 

مارک شیردوش ها اسپکترا می باشد.