2777
2789
عنوان

خانوما بچم زیر دستگاه زردی نمیمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 6567 بازدید | 69 پست
خب چرانمگید همین جا  اگ واقعن معجزه اس  بگین چون این تایپک ها میمونه تا ابد  هزاران ...

من مشکلی ندارم بگم دوست عزیز.

آخه خیلی دوستان با این روش ها مخالف هستند نمی‌خواستم تو تاپیک اسی بحث راه بیفته ایشون ب اندازه کافی الان نگرانی داره این بحث ها هم نگران ترش می‌کنه.

ولی اگه میخواید چشم میگم

اسی جان!

رنگ حنا بگیر با آب قاطی کن خمیر شه شب تا صبح بذار توی گودی پای نی نی جوراب پاش کن تا صبح خوب خوب میشه
دقت کن رنگ حنا ن خود حنا.
نتیجه گرفتی که ان شاالله میگیری برام دعا کن.مشکل بزرگی برام پیش اومده.
نگران هم نباش.هیچ ضرری ندارد.
منم دستگاه گرفتم نموند این کارو کردم شب داشتم شیرش میدادم قشنگ رنگ صورتش از زردی برگشت سفید شد

اخی جونم. دلم هزار تیکه میشه نی نی توی دستگاه زردی باشه. وقتی خوابید نمیشه بذاریش؟نی نی ها همش میخوا ...

منو ميديدي خودمو داشتم ميكشتم دستگاه اومد خونمون گريه انگار جييي شده نديده بودم گفتم اين چه بلايي بود اومد سر بچم😁😁😁😁

يكم تو دستگاه بود زمستون لخت بايد ميكرديم بچم لرزيد با اينكه اتاق گرم بود 

جمعش كردم گذاشتيم اونور شيرم تند تند خور درست شد فرداش

اوناييكه شير نميتون بخور يا كم ميخورن انگاري زردي ميشن

روزييكه تو خونه ي مستقلم هستم و به اين روزا ميخندم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسرم ۳۶ هفته به دنیا اومد دوروز تو خونه دستگاه اجاره کردم گذاشتم توش خوب شد البته یکم زردی تا دو ...

عزیزم میشه بمونی یکم حرف بزنیم

تو بردی پسرتو ازمایش؟ من قراره فردا ببرم دلم خونه اخه رگ این بچه کجا بود

عزیزم میشه بمونی یکم حرف بزنیم تو بردی پسرتو ازمایش؟ من قراره فردا ببرم دلم خونه اخه رگ این بچه کجا ...

ببین من چند بار بردم آزمایش ولی بعدش فهمیدم بعضی جاها یه دستگاه دارن میگیرن روی پیشانی زردی رو میگه ولی خب همه جا ندارن دیگه می‌بردم اونجا خون نمیگرفتم ازش چون عددش هم با عدد آزمایش یکی بود

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
عزیزم میشه بمونی یکم حرف بزنیم تو بردی پسرتو ازمایش؟ من قراره فردا ببرم دلم خونه اخه رگ این بچه کجا ...

بازم چیزی بود بپرس میگم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

اصلا آزمایش نبرش زیر دستگاه هم نزارش که هیچ فایده ای نداره پسر آبجی خودم همه جا بردنش آخرش ترنجبین دادن خوب شد مامانش هم رعایت کرد یه چیزایی نخورد

تو هم ترنجبین بهش بده زود خوب میشه خودت هم چیزای گرم و سنگین و چرب اصلا نخور 

اصلا آزمایش نبرش زیر دستگاه هم نزارش که هیچ فایده ای نداره پسر آبجی خودم همه جا بردنش آخرش ترنجبین د ...

عزیزم بهش از روز اول ترنجبین میدیم بخدا ولی هنوز که هنوزه بدنش و چشاش خیلی زرده

ببین من چند بار بردم آزمایش ولی بعدش فهمیدم بعضی جاها یه دستگاه دارن میگیرن روی پیشانی زردی رو میگه ...

اول دفه ایی که بردی ازمایش یادته چند بود زردیش؟ 

وزن بچت چقدر بود؟ 

اول دفه ایی که بردی ازمایش یادته چند بود زردیش؟  وزن بچت چقدر بود؟

۲۲۷۰ بود به دنیا اومد همون حدود بود دیگه زیر ۱۰ روز بود 

زردیش ۱۴ بود ولی دکترا میگفتن چون وزنش کمه براش خطرناک تره باید دستگاه بذاری اگر وزنش زیاد بود ۱۴ زیاد نبود براش

عزیزم بهش از روز اول ترنجبین میدیم بخدا ولی هنوز که هنوزه بدنش و چشاش خیلی زرده

پشت سر هم دادین یا نه یک روز در میون و هروقت که شده!؟؟

این چیزا سریع اثر نمیکنه حداقل باید یک هفته پشت سر هم بهش بدی خودت هم کنارش حتما بخوری عرق کاسنی مخصوصا که خیلی برا گرمی خوبه از گرمی زیاد بچه این شکلی میشه پاهاش و دستانش با عرق کاسنی و شاهتره بشور روزی پنج بار اینکار رو انجام بده خودت هندونه زیاد بخور

چرا شیشه نمیخوره؟؟ سرشیشه روعوض کن و مدلای دیگه امتحان کن یا با قطره چکون بده

با سرنگ بهش بده هم راحته هم بچه بد عادت نمیشه اینجوری به شیشه عادت میکنه دیگه شیر مامانش نمیخوره

ممکنه درجه دستگاه زیادباشه.شیربده وقتی خوابیدبذارتودستگاه...من موقع خواب میذاشتم هرچندکه جواب ندادوب ...

این خیلی تند تند شیرمو میخوره... مدام زیر سینس یا هر 1 ساعت حتما پا میشه