2777
2789
عنوان

رل سابق نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 68 پست
نمیدونم چرا ادم عقدع ای و کینه ای نیسم فقط با این شخصی ک حتی یبارم ندیدمش اینجوری شدم

چون قبلا تو زندگی کسی بوده که الان همه کس شما شده 

حتی یه لحظه هم بهش فکر نکن چون زندگیت از هم میپاشه و همسرت هم کنجکاو میشه 

بلاک کن به همسرتم چیزی نگو

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
چون قبلا تو زندگی کسی بوده که الان همه کس شما شده  حتی یه لحظه هم بهش فکر نکن چون زندگیت از هم ...

همسرم متوجه شد چون پیش خواهرش از من پرسید ک این کیه چند بار درخواست داده ب من .من گفتم نمیشناسم خواهرش ازونور گف ک فلانیه دیگ قبلا با تو بود بعد ازون خوره شده واسم

اینا آدمن😊تو فرشته باش 👼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم

درکش برام سخته😂

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
اره از یه لحاظ میگم بازم اینجوری ب شوهرم می‌تونه نزدیک بشه و با یاداوری گذشته باعث بشع ی جرقه ای بخو ...

چرا برات مهمه بیخیال بشه یا ن . مگ دست خودشه بیخیال نشه غلط کرده . بیخیال نشه . 

ولش کن اون فالو کرده ک ببینه اوضاع شما چطوریه کی هستین چیکا میکنین ولش کن محلش نزار 

پس انشالله هیچوقت هیچوقت تو این موقعیتا قرار نگیری

درک موقعیتت نه درک نوشته های تو عنوانت

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
نمیدونم چرا دوس دارم ببینه و حسرت زندگی ک با شوهرم ساختم رو بخوره

منم تقریبا یکم اوضاعم مث توهس.اوایل دوست داشتم ببینه چندروز دروخواستش به خودم قبول کردم ولی بعدش پشیمون شدم و سریع انفالو کردم....اصلا باگوشی شوهرت فالوش نکن واینکه بزار تو خماری بمونه اصلا فالوش نکن سعی کن بهشم فکرنکنی اینطوری خیلی بهتره

چ خواهرشوهر عوضیی داری

این چندمین بار بود حرف اونو پیش من میزد .یعنی طوریه ک خانوادش ب کل اسم اون دخترو تو زندگی شوهرم میچرخونن و جلوی من قشنگ خاطراتشو میگن 

اینا آدمن😊تو فرشته باش 👼
منم تقریبا یکم اوضاعم مث توهس.اوایل دوست داشتم ببینه چندروز دروخواستش به خودم قبول کردم ولی بعدش پشی ...

با گوشی شوهرم ک رد کردم واس خودمم فعلا رد کردم اگه دوبارع درخواست نده

اینا آدمن😊تو فرشته باش 👼