2777
2789
عنوان

رل سابق نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 68 پست
نمیدونم چرا دوس دارم ببینه و حسرت زندگی ک با شوهرم ساختم رو بخوره

حرصش نده ک با دروغاش زندگیتو خراب میکنه

ولش کن قبول نکن

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا دوس دارم ببینه و حسرت زندگی ک با شوهرم ساختم رو بخوره

😐 نکن این کارو

حالا چیکار داری دل دختر بیچاره به درد بیاری

خوشبخت باشی

ولی خدا رو خوش نمیاد

در ضمن ایشون و‌ شوهرت خاطره دارن لطفا کاری نکن که خاطراتشون زنده کنی

از طرف خودت و شوهرت کلا بلاک کن 

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 

ببین الان فقط خودت و شوهرت وآینده ات مهمین اگ میخوایی مشکلی نداشته باشی درآرامش باشی حذفش کن اون عاشقانه های ک استوری کنی و ببینه ک چی وجودت زندگیتون وپرازعشق کن ب این ادما وامثالش حتی کوچکترین توجهی نکن

همش دردطر اگ فالوش کنی دیگ امش چک میکنی ببینی استوری دیدع یا ن  چشمت نزنه  نمیدونم شاید ...

دقیقا همین حسو دارم حتی همین الان ک هنوز قبول نکردم

اینا آدمن😊تو فرشته باش 👼
ینی دردسر درست میشه؟

همش میاد تو ذهنت این عکس رو بزارم حرصش بگیره اینکارو بکنم اونکارو بکنم 

مثل خوره میفته تو مغز و بدن و زندگیت 

وقتی زندگی ارومی داری چه نیازی هست به بقیه اثباتش کنی ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
😐 نکن این کارو حالا چیکار داری دل دختر بیچاره به درد بیاری خوشبخت باشی ولی خدا رو خوش نمیاد در ...

اخه اون خودش اومده خواهر شوهرمو و چندتا از دوستای شوهرمو ک از بچگی دوست بودن رو فالو کرده و ب مام درخواست داده

اینا آدمن😊تو فرشته باش 👼
ببین الان فقط خودت و شوهرت وآینده ات مهمین اگ میخوایی مشکلی نداشته باشی درآرامش باشی حذفش کن اون عاش ...

خیلی دوست دارم خودمم بی توجهی کنم ولی نمیشه😔😔

اینا آدمن😊تو فرشته باش 👼
دقیقا همین حسو دارم حتی همین الان ک هنوز قبول نکردم

پس ولش کن . ی چیزی درونت مانع میشه ک حذفش کنی یا قبولش کنی کلا دودل شدی ولی ب نظر من قبولش نکن یا بلاکش کن . 

ببین اصلا ارزش نداره ک تو فکرش رفتی پس ی کاری کن ک از تو فکرش بیای بیرون ریپورتش کن ک دیگ بالا نیاد یا نمیدونم محل نزار بلاک کن حذف کن درخواستشو

همش میاد تو ذهنت این عکس رو بزارم حرصش بگیره اینکارو بکنم اونکارو بکنم  مثل خوره میفته تو مغز ...

نمیدونم چرا ادم عقدع ای و کینه ای نیسم فقط با این شخصی ک حتی یبارم ندیدمش اینجوری شدم

اینا آدمن😊تو فرشته باش 👼
پس ولش کن . ی چیزی درونت مانع میشه ک حذفش کنی یا قبولش کنی کلا دودل شدی ولی ب نظر من قبولش نکن یا بل ...

اره از یه لحاظ میگم بازم اینجوری ب شوهرم می‌تونه نزدیک بشه و با یاداوری گذشته باعث بشع ی جرقه ای بخوره از ی طرفم میگم ببینه ما باهم خوبیم بی‌خیال شه

اینا آدمن😊تو فرشته باش 👼
خیلی دوست دارم خودمم بی توجهی کنم ولی نمیشه😔😔

ببین انتخاب شوهرت تو بودی زندگی ی مسیر خیلی کوتاهه تهشم مرگه ببخشید انقد خلاصه میگم مسیرو تامیتونی قشنگ کن واسه خوشبختی وخوشحالی خودت تلاش کن باحرفای قشنگ بزار حس خوب تو رو بقیه تاثیر بزاره ن بقیه روی تو بتونن تاثیر بزارن