2777
2789
عنوان

خیانته اسمش+اسکرین چت

| مشاهده متن کامل بحث + 2971 بازدید | 137 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیچاره دختره که الان انگ میزنن چه مشکلی داشته پسره سر یکماه ولش کرد.. امیدوارم جشن اینا نگرفته باشن و بین خودشون بزرگترا حرف ردوبدل شده باشه..

اسی چشاتو باز کن این آقا مسیولیت پذیر نیس فقط بفکره خودش و خواسته های خودشه .. چون میتونست از اول خواستگاری رفتن برا هیچ دختری رو قبول نکنه که یا دختری که میخاد برن خواستگاریش یا با هیچ دختری ازدواج نمیکنه

مردا هییییچ وقت بازور کاریو انجام نمیدن 

مطمعن باش اگه اونو میخواست خب میگرفتش دیگه چرا دیگه میخوادبیاد خواستگاریه تو؟؟؟؟ 

کلا هم مردای کرد رو دوست دارم احساس میکنم بامعرفت و بااحساسن 

کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و  خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂

خدا لعنتش کنه با احساس و قلب اون دختر معصوم بازی کرده

شما خودتون میگین خیلی بد ناراحت شدین در حالی که فقط دوست بودین

حالا فکر کن بببین اون دختر طفله معصوم در چه حالیه

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

قد و وزنت چقدره

۱۶۴ 

۶۲

من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده! من حامی اهدای عضوم🙏اگه عنکبوتی که توی اتاقمون کشتیم تمام عمرش فکر میکرد که ما دوست و هم اتاقیش هستیم‌چی؟!🥲 لایک نکنید لطفا

عکس پسرو هم میشه بزاری؟😘

کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و  خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂

یا شما زود اعتماد میکنید یا من آدم بد بینی ام چطور ۵ سال از عمرت ینی ۱۶ هفده سالگی رو برای اینجور آدمهایی میذارید اونم دوران طلایی زندگی 

من خودم خیلی آدم منطقی ام ی ذره حدس بزنم ب هم نمیخوریم میگم نه