2777
2789
عنوان

خیانته اسمش+اسکرین چت

| مشاهده متن کامل بحث + 2971 بازدید | 137 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر ساده ای تو دختر  مگه فیلم هندیه  آه تنها راه راضی کردن خانوادم اینه که با یکی که او ...

بچه ها از این مطمئنم که سواستفاده نبوده 

چون از روزی که نامزد کرد تا روزی که بهم زد اصفهان بود و میگفت تا بهمش نزنید بر نمیگردم

من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده! من حامی اهدای عضوم🙏اگه عنکبوتی که توی اتاقمون کشتیم تمام عمرش فکر میکرد که ما دوست و هم اتاقیش هستیم‌چی؟!🥲 لایک نکنید لطفا
چرا زده 

عزیزم به حرف اینجااا واینا گوشش نده بخدا خیلی بد راهنماییت میکنن .5ساله بعدم اگه واقعاااا همو دوس دارید و تفاهم داریدقبول کن .اونم بخاطر رضایت خانوادش اینکارو کرد .

چقدر ساده ای تو دختر  مگه فیلم هندیه  آه تنها راه راضی کردن خانوادم اینه که با یکی که او ...

ما همه راه ها رو رفتیم 

🥺

من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده! من حامی اهدای عضوم🙏اگه عنکبوتی که توی اتاقمون کشتیم تمام عمرش فکر میکرد که ما دوست و هم اتاقیش هستیم‌چی؟!🥲 لایک نکنید لطفا
تو چند سالته 

۲۱

واقعا نمیتونم چیزی بگم 

بگم از روی عشق بوده ک خیلی راه های دیگ هم بود 

بگم خیانت بوده ک خب بهت گفته از قبل و برگشته

از روی احساس تصمیم نگیر ببین عقلت چی میگه 

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙
عزیزم به حرف اینجااا واینا گوشش نده بخدا خیلی بد راهنماییت میکنن .5ساله بعدم اگه واقعاااا همو دوس دا ...

خیلی دوست داریم واقعا اما مث خوره افتاده به جونم این مسئله

اسی انگار زندگی منو گفتی ک ماهم دوریم من اصفهانم ماهم هف ساله باهمیم مخالفن خانوادم خانواده اونم هی دخترمعرفی میکنن ک ازدواج کنه و اون میگ نه. ولی ما دیگ جریانمون فرق میکنه و فهمیدیم بهم نمیرسیم خیلی جداشدیم تواین هف سال ولی مث شما باز بهم برمیگشتیم ولی حرفاشو زد باهام گف شاید اگ اصرار کردن خانوادم بااینکه تورومیخام ولی مجبورم برم و گف توام کیس خوبی اومدبرو و منووتو باهم خوشبخت نمیشیم چون جفتمون هیچی نداریم هوف یادخودم افتادم. درکت مبکنم سخته خیلی چندسالتونه

باید دیوانه تر باشیم اگرنه دیوانع خاهد کرد ما را درد دوران🙃...ی دختر قوی چیزی بود ک مجبور بودم باشم... 

جالبه خیلی راحت میگین کات

اینا چن ساله باهمن

میدونید چقد سخته😐

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍