2777
2789
عنوان

خیانته اسمش+اسکرین چت

| مشاهده متن کامل بحث + 2971 بازدید | 137 پست
اسی انگار زندگی منو گفتی ک ماهم دوریم من اصفهانم ماهم هف ساله باهمیم مخالفن خانوادم خانواده اونم هی ...

عزیزم 

من ۲۱ اون ۲۷ 

تو توی شرایطم بودی میشه کامنتارو بخونی و نظر بدی

من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده! من حامی اهدای عضوم🙏اگه عنکبوتی که توی اتاقمون کشتیم تمام عمرش فکر میکرد که ما دوست و هم اتاقیش هستیم‌چی؟!🥲 لایک نکنید لطفا
دیدی که اصفهان بود؟ 

اره بابا

من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده! من حامی اهدای عضوم🙏اگه عنکبوتی که توی اتاقمون کشتیم تمام عمرش فکر میکرد که ما دوست و هم اتاقیش هستیم‌چی؟!🥲 لایک نکنید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی الان نامزدیش به هم خورده؟؟؟

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
اسی الان نامزدیش به هم خورده؟؟؟

اره عزیزم میگم که کلا یک ماه شد

اره عزیزم میگم که کلا یک ماه شد

خب الان میخواد اقدام کنه واس تو؟

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
چند وقت نامزد بود  مگه شغل نداره که اصفهان پلاس بوده؟ 😐

چرا داره خو یک ماه کنسل کرد دیگخ

عزیزم  من ۲۱ اون ۲۷  تو توی شرایطم بودی میشه کامنتارو بخونی و نظر بدی

چ جالب منم ۲۱ ام ولی عشق من ۳۳ سالشه. الان ک جداشده چطور تونس جداشه ازش دختره نکفته چرا دعوا نشده؟؟ پسره شرایطش خوبه؟؟ اگ جداشده یذره خودتو بگیر چندروز نباش باهاش تنهایی بشین باخودت فک کن ببین میتونی کنار بیای بااین قضیه یا واقعا میخایید همو که برید خوشبخت شید بعد جواب قطعی رو به عشقت بده. هرچیشد به منم بگو نگرانتم گلم

باید دیوانه تر باشیم اگرنه دیوانع خاهد کرد ما را درد دوران🙃...ی دختر قوی چیزی بود ک مجبور بودم باشم... 
کارش اشتباه بوده اینکه زندگی یه نفر دیگه رو خراب کرده اما بلاخره تو رو میخواد و اینو از قبل بهت گفته ...

موافق و لایک 

اسی باز مشاوره برو

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
خب الان میخواد اقدام کنه واس تو؟

بله شماره که داره منتظر خبر منه زنگ بزنه