2777
2789
عنوان

خیانته اسمش+اسکرین چت

| مشاهده متن کامل بحث + 2971 بازدید | 137 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارش اشتباه بوده اینکه زندگی یه نفر دیگه رو خراب کرده اما بلاخره تو رو میخواد و اینو از قبل بهت گفته پس نمیشه گفت خیانت هر چند میگم که این کار خیلی کار بدی بوده خیلی

چند سالشه این پسر مگه اون دختر دل نداره؟ 

میدونی هر کسی به فکر خودشه تا دل دیگری

۲۷

من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده! من حامی اهدای عضوم🙏اگه عنکبوتی که توی اتاقمون کشتیم تمام عمرش فکر میکرد که ما دوست و هم اتاقیش هستیم‌چی؟!🥲 لایک نکنید لطفا

چقدر ساده ای تو دختر 

مگه فیلم هندیه 

آه تنها راه راضی کردن خانوادم اینه که با یکی که اونا میخوان ازدواج کنم بعد رهاش کنم 

این آقا اگه تو رو میخواست برات می جنگید نه اینکه بره عشق و حال کنه 

متاسفانه من فکر میکنم تو بازیچه اون شدی داره فیلم بازی میکنه برات فقط قصدش سواستفاده است

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره