2777
2789
عنوان

خیانته اسمش+اسکرین چت

2971 بازدید | 137 پست

بچه ها  من و یه اقایی ۵ ساله باهم دوستیم مجازی اشنا شدیم من اصفهانم اون کرمانشاه اما خوب همو میبینیم 

خیلی وقته با خانواده هامون صحبت کردیم که فقط به خاطر راه دور مخالفن 

مجبورمون میکردن کات کنیم و جدا شدیم هم از طرف من از طرف اون اما تمام این جدا شدنا نهایتن دوروز طول میکشید و سریع دوباره برمیگشتیم چون فقط به اجبار میبود ودلی نبود

خانوادش بهش دختر همکار باباشو معرفی میکردن برای ازدواج که قبول نمیکرد

چند وقت پیش بهم گفت تنها راه این که خانوادمو راضی کنم اینه که با این دختره نامزد کنم و بعد به همش بزنم و بگم چون دلم جای دیگه بود نتونستم با نامزدم ادامه بدم که من گفتم نه 

اما اون این کارو کرد و الان واقعا هم خانوادش راضی شدن بهم پیام داد راضیشون کردم تا ماه دیگه خانوم خودم میشی اما من نمیدونم واقعا باید چیکار کنم وقتی خبر نامزدیشو شنیدم تا روزی که بهمش بزنه که کلا یک ماه شد خیلی روزای سختی رو تحمل کردم و کلی استرس داشتم 

الان ازش وقت خواستم گفتم به خاطر کاری که کردی باید فکر کنم  

تعداد رای : 105
نظرسنجی
اره هست
52
49%
نه از عشق بوده
53
50%
من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده! من حامی اهدای عضوم🙏اگه عنکبوتی که توی اتاقمون کشتیم تمام عمرش فکر میکرد که ما دوست و هم اتاقیش هستیم‌چی؟!🥲 لایک نکنید لطفا

دلیلتونم کامنت کنید

من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده! من حامی اهدای عضوم🙏اگه عنکبوتی که توی اتاقمون کشتیم تمام عمرش فکر میکرد که ما دوست و هم اتاقیش هستیم‌چی؟!🥲 لایک نکنید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاوان داره کارش

تاوان اون دامن گیره توام میشه

دل شکستن گناهه بزرگیه خودتو بزا جای اون دختر. بازم خوددانی

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم
نمیدونم ولی امکانش خیلی نامزدش دل از کفش ببره

بهم خورد😐

چرت میگه 

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂        من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔
خب مگه به هم نزده الان؟

چرا زده