2777
2789

بچها من‌میخام‌برنامه اپ رو نصب کنم‌تو گوشی خودم‌ کارت ب کارت کنم‌رمز پویا واس شوهرم میره بعد رمزش رو از اونجا بزنم اونم‌تو گوشیش برنامه صاپ‌بانک‌صادرات رو داره مشخص میشه ک کارت ب کارت کردم؟

بایدباهمون خطی ک برای تشکیل حساب دادی کارت ب کارت کنی واپلیکیشن نصب کنی 

اره رمزپویابراش بره میفهمه

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت نفهمیدم  ینی کارت به کارت کنی پیامش مثل اینکه پیام موجودی اینا برا اقاتون بره!؟  ...

ببین 

از خود برنامه که نه نمیفهمه 

اصن کاری به برنامش نداره

ولی از اینکه براش رمز پویا پیامک‌میشه میفهمه و پیام برداشت از کارت براش میره دیگه

کارت واسه اقاتونه!؟

ببین  از خود برنامه که نه نمیفهمه  اصن کاری به برنامش نداره ولی از اینکه براش رمز پویا ...

چرا بابا اکثر برنامه ها واریزی و برداشت و همه رو ذخیره میکنن تو برنامم میاره ک خرید بوده یا برداشت یا مثلا واریز حقوق یا سود سهام مثلا

که جهان رنج بزرگیست...  نگارا تو بخند :) 
چرا بابا اکثر برنامه ها واریزی و برداشت و همه رو ذخیره میکنن تو برنامم میاره ک خرید بوده یا برداشت ی ...

اره ذخیره میکنن چون با خود برنامه کارت به کارت شده 

شما میخاید توی یک برنامه دیگه توی گوشی خودتون انجام بدبد تو برنامه شما ذخیره میشه..

ارع هزیزم پیامکش و اینارو پاگ‌میکنم از تو برنامه میگم

من فک نمیکنم توی برنامه اقاتون بره 

چون میخاید با گوشی خودتون و ی برنامه دیگه ذخیره کنید 

فک میکنم برای ایشون نمیره تو گوشی خودتون تو برنامه خودتون ذخیره میشه بازم این فکر منه بازم بقیه دوستان نظر بدن مطمئن شین بهتره..

ارع هزیزم پیامکش و اینارو پاگ‌میکنم از تو برنامه میگم

تو برنامه گردش حساب بگیره مشخصه

در ضمن شما با کارت اون تو گوشی خودتون نمی تونید کارت به کارت کنید

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️