2777
2789
عنوان

دعوای ک زن داداشم امشب انداخت +عکسش

| مشاهده متن کامل بحث + 5952 بازدید | 108 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو دیگ همه بلدن😐😂

اخه هیچ ادم دیونه ای نمیاد سر یه سفره پاک کردن به مادر شوهر بپره ..من خودم به شخصه دیدم مادرشوهر نشسته عروس دربه در یه کوه ظرف شسته

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
الان قشنگ میشه  فهمید کی اینجا عروسه کی خواهر شوهر😂😂😂

آی بجا گفتی🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔
به نظرم این کل ماجرا نیست

اووووووو ماشالا کاربر قدیمیا چقدر وفادارین به سایت 😆

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼
باید ببینی مادرشون چیه

اون ک اره ولی خودمونم تو فامیل شوهرم داریم مادر شوهرش از دختر بیشتر براش گذاشته دختره تا میبینتش پشتشو میکنه میشینه ولی واقعا ی جاهایی حرمت دیگ نیستتتت😂😂

ببین من هم ازدواج کردم ولی اگر شوهرم اینجوری که تو تعریف کردی با مادرش حرف بزنه  که از همون را ...

اصلا نمیتونم باور کنم فقط به خاطر اینکه گفته پاشو سفره رو جمع کن داداشت به مامانش حرف زده 

اصلا نمیشه یا هم من نمیتونم باور کنم 

متاسفانه خیلییی اینطوری شدن پسرا غش میکنن سمت زننننننن نکبتا حرمت مادرم ندارن😐

ولی من احساس میکنم تعدادشون خیلی کم شده...قبلا بیشتر بود.....تاپیکارو ببینی همش دارن میگن شوهرمون سمت خونوادشه.....

البته دخترو پسر نه از این ور بوم نه از اون ور بوم بنباید بیوفتن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ببین من هم ازدواج کردم ولی اگر شوهرم اینجوری که تو تعریف کردی با مادرش حرف بزنه  که از همون را ...

عزیزم اخرش شما بده میشی این وسط اصلا دراینده سعی نکن دخالت کنی حتی اگه مادر و پسر همو زدن

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
اون ک اره ولی خودمونم تو فامیل شوهرم داریم مادر شوهرش از دختر بیشتر براش گذاشته دختره تا میبینتش پشت ...

ببین منم مادرشوهرم خیلی سعی میکنه برام محبت کنه اما متوقعه و زبونش مار داره ظاهرو نبین

اینا چ حرفیه ؛اصا چرا همه مادرشوهرا فک میکنن عروس ک ی شبم بیاد مهمونی باید بشوره و بپزه؛مگه تا وقتی اون نیس چجور انجام میشه؟اصا زن تو خونه خودشم از لحاظ قانونی نمیشه گفت وظیفه ات غذا پختن و شستن و...هسش؛این داستانی ی طرفه ک کینه عروس بیفته ب دل توم ک خواهر شوهری بعد هی ادامه تورو خدا بزارید برادرت زندگیشو کنه