2777
2789
عنوان

دعوای ک زن داداشم امشب انداخت +عکسش

| مشاهده متن کامل بحث + 5952 بازدید | 108 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا هرچقدرم بد تو خودت راضی میشی خارشوهرت عکسات پخش کنه؟

ک چی مثلا الان؟

خیلی راست میگی برو تو روش بگو ینی چی عکس بدبختو پخش میکنی

از خودت اینقدر عکس نزاشتی ک از عروس گذاشتی

درسته ولی پسر هم باید احترام نگاه داره  اگه اون زنش این مادرشه درد زایمانی که اون کشیده هیچ زن ...

به ما هیچ ربطی نداره منم اوایل سعی کردم دخالت کنم دیدم نخیر دارم خودمو سبک میکنم و تقصیر خود مادرشه که بهش هیچی نمیگه الان هرچی بشه میرم تو اتاق و درم می‌بندم

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
ببین من هم ازدواج کردم ولی اگر شوهرم اینجوری که تو تعریف کردی با مادرش حرف بزنه  که از همون را ...

این حرف که پسری که به خانواده اش احترام گذاشت  به زنش هم احترام می ذاره صد درصد نیست هیچ وقت 

چه بسا مردهای بچه ننه ای که مادر رو سرشون جا داره و برای زن هیچ ارزشی قائل نیستن 

اتفاقا جدیدا روان شناس ها خیلی رو این قضیه تاکید دارن که احترام یک بچه ننه ربطی به خوب بودن با زنش نداره 

دنیا اونقدرها جدی نیست   
به نظرم این کل ماجرا نیست به خاطر یه دستمال جنگ جهانی راه نمیفته حتما حرفی حدیثی یا از قبل بوده یا ...

شرمنده که بیربط به موضوعه ولی چشمای پروفایلتون منو یاد کاربر لیلا(مامان بهراد) انداخت

نخیرشم😒😒من عروسه نمونممممممممم مظلووووم سر به زیررررررر😂😂😂

اینو باید از زبون خواهر شوهرت بشنوی به جای مظلوم و 

سربزیر میگه عفریته خانه خراب کن 😂😂😂

میگم دلبر به ننت بوگو اسپند دود کنه عروسش داره میاد💝😍