2777
2789
عنوان

دعوای ک زن داداشم امشب انداخت +عکسش

| مشاهده متن کامل بحث + 5952 بازدید | 108 پست

شوهر خودتم ک سر مادرش داد زده انگار😅👌🏼👌🏼🤔🤔بدجنس نکنه خودت تحریکش کردی قبل از تاپیک زدن نگاه ب تاپیکا خودتم بکنی بد نیستا

حقته عکس خودتم پخش شه

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
انشالله هم چنین داداش منو🤗😂

و داداش منو😐🤞

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من هم ازدواج کردم ولی اگر شوهرم اینجوری که تو تعریف کردی با مادرش حرف بزنه  که از همون را ...

درود بر شرفت احسنت

آرزومه وزنم به۴۸برسه برام (صلوات) بفرستین دوست جونیام منم برا همتون میفرستم ...  وزن الانم ۵۰ولی شکم و پهلو دارم  

هرجا بد خوب هست ماذرشوهر و عروس

ببین مادرشوهر سابقم ازبس بدجنس بود میرفتیم خونشون ی لیوانم جابحا نمیکرد بعذ منم از ترس پسر خرش مجبور بودم خسته کوفته بعذ ۷.۸ساعت تو جاده نرسیده برم تو اشپزخونه 

بعذ رفته بودن پشت سرم میکفتن عروسمون بابت ی احترام  کوچیک میخاستیم بهمون بذاره قهر کرد و رفت😐😐😐😐

یا  ودود ...

شاید لحن گفتنش با طعنه و کنایه بوده وگرنه اگه همینجوری که شما میگین بوده باشه علیتون مشکل داره که نمیتونه مدیریت کنه! دیگه وقتی مادرشوهر پخته عروس هم وظیفه داره سفره رو جمع و پهن کنه حداقل! چجوری روشون میشه کلا میشینن تا ازشون پذیرایی بشه توسط مادرشوهر که سن و سالی ازش گذشته

شغلم اسم کاربریم نیست🥴🙃❤️
اینو باید از زبون خواهر شوهرت بشنوی به جای مظلوم و  سربزیر میگه عفریته خانه خراب کن 😂😂😂

عههههه نگوووووو خارشوهرم از خداشههههه من زنداداششم😂😂😂ولی واقعا مث دوتا ابجی میمونیم تا عروس خارشوهر عکسامم پخش نمیکنه😂😂😂