2777
2789
از کجا میگید

ولی من خوندم نوشته بود اگه برای بدن مضر باشه واجب نمیشه 

زندایی منم فک کنم گرفت ولی همه میگفتن نگیر ضرر داره احتمالا باعث آسیب به بدنتون بشه چون چه شما تغذیه بکنین یا نه جنین از بدن شما تغذیه ش می کنه در نتیجه خودتون با ضعف مواجه میشین 

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید خانما تو سونو ان تی جنسیت معلوم میشه؟؟؟ 

بعضی جاها میگن و تقریبا هم درسته، ولی جایی که من رفتم نگفت تو سونو آنومالی گفت

سونو آنومالی دقیقه و اشتباه نمیکنه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
بعضی جاها میگن و تقریبا هم درسته، ولی جایی که من رفتم نگفت تو سونو آنومالی گفت سونو آنومالی دقیقه و ...

آنومالی چند هفته باید رفت؟ 

برای شادی روح مادر نازنینم یه صلوات بفرستین😘😘
آنومالی چند هفته باید رفت؟ 

18 تا 22 هفته وقت هست، ولی بهترین زمانش زیر 20 هفته است

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

عزیزم ضعف نمیکنی؟

من یازده هفته تمامم

امروز سرکار قندم افتاد اخساس کردم دور از جون دارم میمیرم اصلا یه وضعی هاا

حالا صبحانه هم فول خورده بود

خدایا شکرت از بابت نی نی های سالم و صالحم🙏❤❤