2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا،مامانای ما همه روزه هاشون میگرفتن،چی میشه مگه

برای جنین خیلی بده مخصوصا سه ماه اول بچه درست اعضای بدنش تشکیل نمیشه

خدا هم قهرش میاد گلم

کاربرخانم هستم برای دردودل و مشورت اینجام[شروع رژیم:۱۲مهر تا ۲۶ اسفند ]الهی به امید تو

دوست من سال گذشته نمی دونست بارداره.

همش منتظر بود پریود بشه دیگه روزه نگیره انقدر که بی حال بود و داغون.. 

بعد ماه رمضون پریود نشد و کامل گرفت بعد فهمید باردار بوده. خداروشکر بچه اش سالمه ولی جون داد تا روزه هاشو کامل بگیره.  ولی خب ریسکه به نظر من. نگیر خطر داره . تو به بچه تغذیه نمیرسونی اون از استخون ها و دندون های تو تغذیه می کنه بعد هم اون ضعیف میشه هم تو 

فرزندم این روزها خانه را به عشق آمدن تو جارو میکنم که شاید انتظار هشت ساله من هم تمام شود و تو از راه برسی.. بیایی و خانه ای که از صبح تا شب پر از تنهایی و سکوت است را پر کنی از شادی و نشاط.. برای بی خوابی های مادرانه دلم تنگ شده است... برای گریه های شبانه ات دلم تنگ شده است.. کاش بودی و هر روز تو را در آغوش می کشیدم.. کاش بودی و بعد از مرتب کردن خانه درست زمانی که میخواستم چای داغ بخورم و خستگی در کنم، تمام اسباب بازی هایت را به زمین میریختی و غرق دنیای کودکانه خود می شدی.. کاش بودی و داد و فریاد و خوشحالی میکردی و نمی‌گذاشتی صدای خنده کودک همسایه در خانه ما پر شود و بغضی فرو خورده فوران کند و بی امان شروع به باریدن کند.آری فرزندم.. این روزها همه چیز خوب است ولی تو نیستی و مادر بی صبرانه چشم انتظار این است که روزی بیایی و به زندگی او رنگ و بوی خوشبختی را بدهی

دعا کنید من به جمع باردارهای سایت اضافه بشم.. 

واای خدا نمی دونید چقدر سخت میگذره بهم..

برام دعا کنید تو رو خدا. 

ماه رمضونه شاید خدا صدای شما رو بشنوه.. 

فرزندم این روزها خانه را به عشق آمدن تو جارو میکنم که شاید انتظار هشت ساله من هم تمام شود و تو از راه برسی.. بیایی و خانه ای که از صبح تا شب پر از تنهایی و سکوت است را پر کنی از شادی و نشاط.. برای بی خوابی های مادرانه دلم تنگ شده است... برای گریه های شبانه ات دلم تنگ شده است.. کاش بودی و هر روز تو را در آغوش می کشیدم.. کاش بودی و بعد از مرتب کردن خانه درست زمانی که میخواستم چای داغ بخورم و خستگی در کنم، تمام اسباب بازی هایت را به زمین میریختی و غرق دنیای کودکانه خود می شدی.. کاش بودی و داد و فریاد و خوشحالی میکردی و نمی‌گذاشتی صدای خنده کودک همسایه در خانه ما پر شود و بغضی فرو خورده فوران کند و بی امان شروع به باریدن کند.آری فرزندم.. این روزها همه چیز خوب است ولی تو نیستی و مادر بی صبرانه چشم انتظار این است که روزی بیایی و به زندگی او رنگ و بوی خوشبختی را بدهی
پنج ماه هستم،حالا فردا از دکترم میپرسم

حتما ازشون بپرسین چون اگه براتون ضرر داشته باشه روزه واجب نمیشه و نباید بگیرین با یه روز که چیزی نمیشه ولی حتما مطمئن بشین که براتون ضرری نداشته باشه چون خدا هم راضی نیست وقتی بندش اذیت بشه و چیزی براش مضر باشه روزه بگیره ❤️

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....