2777
2789

سلام 

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

سلام 

منم پسرمو فرستادم مدرسه استرس دارم 🥺🤦

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام  منم پسرمو فرستادم مدرسه استرس دارم 🥺🤦

اصلا استرس نداشته باش گلم 

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
سروصداشون اذیتت نمیکنه

نه دوقلوها خودم هم همین مدرسه میرن

اصلا استرس نداشته باش گلم 

مرسی ولی این همه بچه  ، چار ساعت 🤦

دسشویی رفتن ، با دست کثیف تغذیه خوردن.... 🤕🤒

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

مرسی ولی این همه بچه  ، چار ساعت 🤦 دسشویی رفتن ، با دست کثیف تغذیه خوردن.... 🤕🤒

انشالله چیزی نمیشه دخترا من ششم هستن روزه ان

انشالله چیزی نمیشه دخترا من ششم هستن روزه ان

ای جانم 

نماز روزه هاتون قبول باشه. پسر من دومه 

ای جانم  نماز روزه هاتون قبول باشه. پسر من دومه

خدا پسر گلت و همه ی بچه ها رو حفظ کنه

خدا پسر گلت و همه ی بچه ها رو حفظ کنه

فدات شم مرسی 

منم   بعد از کرونا اولین باره  رسما رفته مدرسه  

اوهوم اخه قبل از عید یه هفته باز شدن ، اونم یک روز در میون ، نصف کلاس دو ساعته. نزاشتم بره ،بعدش الان یه بارکی کل کلاس ینی کل مدرسه چارساعته🤕😐

اتفاقا من الان میخواستم تاپیک بزنم.دخترمو بردم صف وایساده بودن بچه ها بعد دو سال.چقدر هیجان داشتن بچه ها.صدای خنده و جیغ و دادشون حیاطو برداشته بود.کلاس اولیا گیج و منگ که خدایا این کارا چیه🤣خیلی قشنگ بود.ایشالا کرونا بره بچه هامون با خیال راحت برن مدرسه بدون استرس مریضی

خونه ما هم کنار دبستان پسرانه هست صدای صف و سرو صداشون سر صبحی میومد

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️