2777
2789
عنوان

شوهر دهن بین و خبر چین

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 30 پست
خواهر جان مملکت نیست ک مرد سالاریه مهریه شده سالس یکی خو اینجوری مرد هم زن میگیره هم طلاق نمیده خیلی ...

حداقل میتونی ازارش بدی بفهمه ولی باید خودتو خلاص کنی از شر اینجور ادم مگه ادم چقد عمر میکنه که خوشبختی رو تجربه نکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم چون فامیل بودن مامان و بابای من الان بعد مامانم بابام ۴ سال ازدواج کرده هر ۴ تا طلاق گرفتم ال ...

😐وای خو دیگ چرا اصن ازدواج میکنه وقتی با هیچکس نمیتونه کنار بیاد فک کنم بیماری پارانوئید داره

😐وای خو دیگ چرا اصن ازدواج میکنه وقتی با هیچکس نمیتونه کنار بیاد فک کنم بیماری پارانوئید داره

نمیدونم 😐 ازش خبر ندارم اصلا نمیخوام داشته باشم فقط مایع ننگه 

ولی میدونم اصلا نمیتونه تنها تو یه خونه بمونه از تنهایی به شدت وحشت داره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
حداقل میتونی ازارش بدی بفهمه ولی باید خودتو خلاص کنی از شر اینجور ادم مگه ادم چقد عمر میکنه که خوشبخ ...

من توی عقدم خونه بابامم تازه ۱۰ ماهه عقد کردیم زندگیمو خواهراش سیاه کردن اصن فقط تو دهن اونارو نگاه میکنه خواهرش زنگ زد هر چی از دهنش در اومد گفت بخاطر اینکه اون اجازه نمیده ۴ ماهه نه زنگ میزنه نه از من خبری میگیره تمام برنامه های عروسیو سرخود کنسل کرد منم مهریمو گذاشتم اجرا تمام اموالشو توقیف کردم واسم تمکین زده دادگاه وکیل گرفته اصلا باور نمیکنی حس یه تازه عروسو نداشتم تو تمام مراسمام با خونو دل گذروندم بلاهایی به سرم‌اوردن ک نگو فقطم‌با احساساتم بازی کردن

نمیدونم 😐 ازش خبر ندارم اصلا نمیخوام داشته باشم فقط مایع ننگه  ولی میدونم اصلا نمیتونه تنها ت ...

همون نیاز به درمان داره

مادرت بنده خدا چیکار کرد ازدواج کرد؟

من توی عقدم خونه بابامم تازه ۱۰ ماهه عقد کردیم زندگیمو خواهراش سیاه کردن اصن فقط تو دهن اونارو نگاه ...

وای وای چه ادمای پستی

تا عقدی تمومش کن بره کلی موقعیتای بهتر تو اینده برات پیش میاد وقتی تو عقد اینجوره عروسی کنی بدتر میشه

تمکین چیه خب ازدواج نکردین که خاک توسر اون دادگاه 

همون نیاز به درمان داره مادرت بنده خدا چیکار کرد ازدواج کرد؟

نه ازدواج نکرد دوست نداره کلا ازدواج کنه نشست مارو بزرگ کرد منو شوهر داد الان نوه داره 😁 البته خواهرم مجرده هنوز کنارشه با هم زندگی میکنن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
وای وای چه ادمای پستی تا عقدی تمومش کن بره کلی موقعیتای بهتر تو اینده برات پیش میاد وقتی تو عقد این ...

😑چون گند زدم کاملا هدفش همین بود سر همون قضیه تمکین زده‌دیگ

نه ازدواج نکرد دوست نداره کلا ازدواج کنه نشست مارو بزرگ کرد منو شوهر داد الان نوه داره 😁 البته خواه ...

اخی خدا واسه همدیگه همتونو حفظ کنه ایشالا که زندگیتون پر از ارامش باشه 

اخی خدا واسه همدیگه همتونو حفظ کنه ایشالا که زندگیتون پر از ارامش باشه 

مممنونم 🥰