2777
2789
عنوان

همسرم بعد ۸ماه باهام حرف زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1873 بازدید | 96 پست
من بودم مثل خودش رفتار میکردم وتا وقتی سرده منم سرد جواب میدادم بهش

بستگی به طرفمون داره   هر کی بهتر میدونه چطور مدیریت کنه  من ۲۹ سال کوتاه اومد م یک بار حسابی ترسوندمش آدم شد که قهر نکته بقیه رفتاراش هنوز درست نشده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
من با این جمله ک گف محبتم بهت از روی ریا بوده نمیتونم کنار بیام و از طرفی اصلا نمیخوام زندگیم ب جدا ...

ببین یهویی بپری بغلش هرکی هم باشه فرار میکنه

آهسته اما پیوسته برو سمتش به همون شیوه ای ک خودت بهتر میدونی

اینجا هیچ کس دلش از ته اعماق وجودش برات نمیسوزه پس رو حرفای ما حساب باز نکن که اره اگه محل ندم فلان میشه

خیلی ها منتظر یک فرصت برگردن عقب و اون غرور لامصب رو پس بزنن و شروع کنن

تو نرو جزو این دسته

با اینکه نمیشناسمت اما الهی به حق همین شب عزیز جوری خدا بهت نظر کنه و حضرت زهرا دستت رو بگیره که هیچ شری نتونه خوشبختیت رو بگیره

خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگ‌های خودت نقاشی کن😍💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین یهویی بپری بغلش هرکی هم باشه فرار میکنه آهسته اما پیوسته برو سمتش به همون شیوه ای ک خودت بهتر ...

اینم حرف حسابیه لج بازی و مقابله به مثل برای همه جواب نمیده

عزیزم علت قهرش رفتارو یا دعوا با شما بوده؟

ورشکستگی مالی 

دلشو ب یه زن دیگ ک خیلی پولدار بود خوش کرده بود اونم دست شوهرمو تو حنا گذاشت

همسرمم از همه جا رونده و مونده برگشته 

منم میگم کاش تو کارش موفق میشد و برمی‌گشت حداقل میگفتم به یه جایی رسید ولی مارو فراموش نکرد 

الان میدونم از بی پناهی خونه اومده

ورشکستگی مالی  دلشو ب یه زن دیگ ک خیلی پولدار بود خوش کرده بود اونم دست شوهرمو تو حنا گذاشت ه ...

اگه واقعا خیانتدکرده و دلش باهات نیست نحل نده اما اگه زندگیتو میخوای غیر مستقیم محبت کن. غذا بپز چای بریز .لباساشو مرتب کن.‌اوایل غیر مستقیم‌. بعد کم کم پحالش و بمرس. خونه و ماشین به نانشه؟

من با این جمله ک گف محبتم بهت از روی ریا بوده نمیتونم کنار بیام و از طرفی اصلا نمیخوام زندگیم ب جدا ...

دلیل قهرش چی بود؟   مقصر بودی؟                       زیاد به حرف مردا توجه نکن گاهی چرت وپرت میگن و فقط دل می‌سوزونن        ولی شیک و پیک تو خوونه بگرد   آرایش کن  حرف بزن  نه زباد بی احترامی هم نکن خودش پیش قدم می‌شه

بنظرتون این جملم چجوره؟ 

بگم که_ خیلی خوشحالم ک برگشتی بدترین اتفاقا هم ک افتاد خونه باش برام سخته هم مادر بودن هم پدر 

نظرتون ؟

دوستان خیلی برام مهمه نظراتون 🙏🙏🙏🙏

اگه واقعا خیانتدکرده و دلش باهات نیست نحل نده اما اگه زندگیتو میخوای غیر مستقیم محبت کن. غذا بپز چای ...

هیچی ب نام نداره همشو از دست داد

خانوادش برامون همه چی فراهم کردن از نظر مالی مشکلی نداریم 

خانوادش انتظار دارن من خیلی هواشو داشته باشم ک دوباره نره کلا خیلی لوس و قهر قهرو هستش ولی منم تو ا ...

این ۸ ماه کجا بودن ؟ چرا به پرشون یاد ندادن قهر نکنه و بیاد عذرخواهی کنه و مسئولیت کار شد قبول کنه